середу, 25 грудня 2013 р.

Сьогодні вночі жорстоко побили мужню журналістку, активістку Євромайдану Тетяну Чорновіл :(

Сабдж.
Ось тут також відео із сайту hromadske.tv.
Це не "народна власть". Це "кримінальна масть", якої слід чимшвидше здихатися. Фізично. Бо цивілізовані методи, як бачимо, поки-що доводять свою неефективність: на превеликий жаль, "пєснями та плясками" на майданах нині Систему не змінити. Цілком "мирний" інструментарій явно невідповідний для боротьби проти відморожених бандюків. Це все-одно, що пейнт-/страйкболістам зі своїми приводами виступити от хоча би навіть проти ВОХРи  з СКСами.
Ясно також, що нас всіляко підштовхують до вибору альтернативи "всім здатися на милість бандитів VS розкол України і, вірогідно, громадянська війна". Цей варіант є другою спробою крємлядєй, рахуючи від невдачі з мирним євромайданом. І ініціатива, слід зізнатися, поки-що знаходиться за маріонетковою провладною шоблою, котра підтримується мусорами/прокурорськими/потєшними_СБУшним_воїнством без честі та совісті, кримінальним кодлом та стадом зомбі.
Повторюю - мирним шляхом тут навряд чи що вдієш, оскільки "мирний" варіант передбачає лише пасивну реакцію на постійні провокації, аж допоки в провокаціях не будуть винищені всі громадянські активісти.
Слід  якомога швидше перехоплювати ініціативу і діяти на випередження. Інакше - "жёппа".
Таню, сонце, тримайся і видужуй швидше! Вірю і все робитиму для того, щоби твої страждання не були марними!

Немає коментарів: