вівторок, 20 квітня 2010 р.

Комунізм та нацизм - брати навік!

Однозначно сабдж. Головним союзником Гітлера до 1941 року був СССР. Сотні тисяч та мільйони тон корисних копалин, котрі працювали на військову промисловість гітрерівської Німеччини, СССР поставив нацистам з 1939 по 1941 рік. Суперуспішно в той самий час співпрацювали між собою НКВД і гестапо. Чого вартує лише передача нацистами трофейних документів із польської дефензиви органам НКВД і, як наслідок, тисячі замордованих НКВД українських патріотів.
Ну і апофеозом дружби соціалістичних режимів Сталіна і Гітлера став спільний військовий парад в Бресті під командуванням Кривошєїна і Гудеріана.
Тож варто було би стулити пельку коммі-нацикам щодо колаборації ОУН-УПА з гітлерівськими нацистами. Хто б в'якав... Далеко не та мета, не ті масштаби і не той рівень співпраці як це робив СССР. (Наступний матеріал взятий з "Майдану").
Тому, коли вам пропонують святкувати „День Перемоги” Радянського Союзу -
ПАМ'ЯТАЙТЕ:
  1. „Велика Вітчизняна Війна” — брехня, придумана в СССР для того, щоб не говорити про Другу Світову. Яка почалася для багатьох українців за 2 роки до сорок першого.
  2. Другу Світову Війну почали спільно Сталін і Гітлер, за попередньою змовою. Секретний протокол („пакт Молотова-Рібентропа”) припускав напад СССР і нацистської Німеччини на мирні країни Європи і розподіл сфер впливу. І цей план БУВ реалізований.
  3. Коли б не „золотий вересень” 39-го — НЕ БУЛО Б 22 червня 1941! Розірвавши Польщу разом з Гітлером, Сталін сам пустив біснуватого фюрера до себе на кордон.
  4. Коли вам брешуть про „колабораціонізм” українських націоналістів — ПАМ'ЯТАЙТЕ: головним союзником Гітлера до 1941 року був Радянський Союз! Нафта, зерно, марганцева руда, бавовна і фосфати, сотнями тисяч, а іноді й мільйонами тонн СССР поставив нацистам з 1939 по 1941 рік. В той же час успішно співробітничали між собою НКВД і гестапо.
  5. Апофеозом дружби соціалістичних режимів Сталіна і Гітлера став спільний військовий парад в Бресті під командуванням Кривошєїна і Гудеріана. Вожді СССР на банкетах вимовляли тости за здоров'я „великого фюрера, якого любить німецький народ”. До нападу Німеччини СССР був її кращим другом і посібником нацизму в Європі.
  6. Перемога СССР над Німеччиною — не просто знищення кривавого гітлерівського режиму. Це ще й повернення режиму радянського, на рахунку якого — також МІЛЬЙОНИ вбитих, замучених, заарештованих та висланих українців. Ця „перемога” далася жахливою ціною — жодна армія світу не зазнавала у війнах таких втрат. Тоталітарний радянський режим не беріг своїх солдатів, кидаючи їх у м'ясорубку війни без ліку. Пригадайте відсоток українців в Червоній армії, щоб зрозуміти, яких втрат коштувала така „перемога”… Тут потрібно не святкувати, а траур оголошувати!
  7. СССР — це жахливі політичні репресії, ГУЛАГ, „трійки”, каральна психіатрія.
  8. СССР — це страшний злочин Голодомору, що знищив понад 7 мільйонів українців.
  9. СССР — це звірячі репресії проти населення Західної України у 1939–41 роках, коли за 2 роки населення цих регіонів зменшилося на 10%, а величезна кількість людей — українців, поляків, євреїв та ін. — позбулися усього свого майна.
  10. СССР — це підла зрада сотень тисяч українців, землі яких Сталін віддав Польщі, прирікаючи їх на смерть або виселення, а також розграбування їхнього майна польськими колоністами. Тоді як загони УПА захищали своїх земляків, Радянський Союз присилав підкріплення польським окупантам. „Операція Вісла” — спільний злочин радянських і польських комуністів проти українського народу.
  11. СССР — це післявоєнні репресії на Західній Україні, коли в боротьбі з національно-визвольним рухом знищувалися цілі села, а кількість репресованих сягнула півмільйону!
  12. СССР — це вселенське зло, засуджене світовою спільнотою. Парламентська Асамблея ОБСЄ засудила злочини нацизму і сталінізму.
Українці, друзі! Не забувайте про це.
Не святкуйте свята окупантів. Хай цей день буде днем пошани до тих, хто вижив, днем пам'яті про полеглих солдатів та людей мирної праці. Хай цього дня буде проявлена турбота про людей-ветеранів похилого віку. Але не можна допускати помпезних парадів і переможних промов під заплямованими брудом і кров'ю прапорами кривавого тирана Сталіна — брата-близнюка Гітлера.
Пам'ятайте про війну. І не дайте себе обдурити тим, хто хоче, щоб ця війна ніколи не закінчилася.

Немає коментарів: