пʼятницю, 14 серпня 2009 р.

Посилено вчусь керувати своїм совіцьким джипом (Нивою-21213 "Тайга"). Автомобілем голови колгоспу, тобто :)

І ніби-то навіть виходить. Принаймі ще нікого не задавив нах.
І за увесь час (вже мабуть годин 6-7 реально по місту поїздив. Ну і ще годин 10-12 на площадці) лише в 2-х випадках мені на міських дорогах "ласкаво посигналили" (тіпо "придурок, що ти робиш?!"). За діло, звичайно:
  • Перший раз посигналив якийсь крутий пєрєц на пє$дєтс-як-тюнингованій Мазді-6, бо я не зміг швидко рушити з місця і прогавив "залисину" на перехресті, куди могли би вписатися разом зі мною ще машини три-чотири.
  • Другий раз - якийсь бус, бо я заговорився з інструктором і зайняв півтори смуги (а фактично обидві) :).
Коротше, завтра їду з малим до бабусі (моєї тещі). По дорозі заберемо ще мого Тараса, бо ввечері плануємо посидіти з вудочками на р. Горинь. Росовичків сьогодні вночі вже трохи назбирали. Може щось піймаємо, коли Божа воля... :)

2 коментарі:

Анонім сказав...

Ніуди не поїхав. Звечора жахливо почав боліти живіт. Підозра на апендицит. Вже ніби-то краще, але все-одно далеко не нормально. Трохи таки поболює знзу-справа і відчуття важкості (ніби там молоток знаходиться). Якщо до понеділка не пройде - залишаюсь в Рівному (бо наступний тиждень мав працювати в Києві) і йду в лікарню здавати аналізи. Бо не дай Бог в Києві скрутить - то хоч вішайся тоді. А вдома "і стіни допомагають" (все-таки і дружина, і купа знайомих в різних медзакладах працюють :)).

Анонім сказав...

Як будуть сигналити занадто поспішаючі люди, то включи аварійку, заглуши двигун, висунь ліву руку у вікно та стисни великий, вказівний, безімянний пальці та мізинець.
Андрій (Ded)