четвер, 27 лютого 2014 р.

Правий Сектор в дії

Сашко Білий (Музичко). Координатор силового блоку "Правого Сектора" по Західній Україні. Вельми цікава людина - погугліть. Це його недавній виступ на президії Рівненської облради, коли там срані чиновники спробували наїхати, що, мовляв, "ви носите зброю на вулицях, і люди вас бояться. ДОКОЛЄ будете носити зброю?!"
Втім, слухайте та дивіться самі.
Вчора практично та ж хєрня була на нараді в нашій Рівненській мерії. Ну то я відповів, що, по-перше, виступ Сашка на президії облради був вичерпним. І по-друге, ми мало того, що носитимемо зброю до тих пір, доки вважатимемо це за потрібне, але й зробимо конституційною нормою положення про вільне володіння громадянами України короткоствольною зброєю. Звісно, з найсуворішим дотриманням відкритих та прозорих процедур її отримання.
Половина народу аплодувала, половина (практично всі чиновники) - втупила очі в стіл.
Сьогодні також відбулася профілактична бесіда Сашка Білого з районним прокурором по питанню саботажу останнім своїх службових обов'язків. В даному конкретному випадку мова йшла про те, що прокурор НЕ ЗРОБИВ АБСОЛЮТНО НІЧОГО по факту вбивства сільської жінки.

1 коментар:

Олег Гринчук сказав...

Багато хто засуджує методи Сашка Білого. Навіть називає його провокатором та агентом ФСБ.
То я цим людям відповім так: купіть на базарі кілька букетів ромашок і закидайте пелюстками продажних суддів, прокурорів та чиновників. А ще крикніть їм "ганьба". Кажуть, це вельми ефективний спосіб припинити кричущі саботаж та беззаконня. А ще поцікавтесь думкою родичів "Небесної Сотні". Ви вже годували печивом та поїли гарячим чаєм "Беркут-СС". Результат - сотні загиблих і незліченна кількість скалічених. Порядок в державі не наводять ліхтариками та дитячими соплями. Не можете - не беріться. Можете - піднімайте дупи і робіть краще, а не скигліть "длячогомистоялинамайдані".