суботу, 26 липня 2014 р.

Допомога нашим хлопцям, котрі воюють за Україну

Панове,
щиро вдячний усім, хто по мірі можливості допомагає нашим воякам захищати свою землю від кровожерливих нацистів-москалів та сепарастів-колорадів.
За ваші пожертви зараз купуються ДТК (дульний тормоз-компенсатор - оригінальна розробка наших місцевих спеців. Вночі не видно полум'я і віддачею зовсім не задирає ствол "вправо-вверх" при стрільбі чергами. ДТК перевірено з десятком бійців підрозділів "Донбас" та колишнього рівненського "беркуту" в реальних боях з козломордими), ПБСи (глушники), оптика для СВД, нічні та коліматорні приціли для АК.
На хавчик, воду, білизну та ін. бабло вже не тратимо - наші люди й так несуть всього цього вдосталь.
Замовили ще 22 комплекти бронежилетів (пошив наш, волинський, але з імпортними бронеплитами. Плити перевірені нашими військовими, якщо перекласти на українські стандарти - це 4-а категорія, котра захищає від НЕбронебійних набоїв 5,45 та 7,62). Проте треба трохи зачекати, бо там черга на пошив.
Працюємо над тим, щоби обшити бронею і поставити в "Донбас" броньований МАЗ. А також, можливо, "шишигу" (ГАЗ-66) з кунгом. Але тут не все залежить від нас. Потрібна ще й добра воля мєнтовського начальства.
Не можу всього писати детально, бо супостати є всюди, але все ж зазначу також, що добре "в полі" показали себе комплекти для сканування та прослушки радіоефіру на основі, кгхм..., спеціальних китайських "конструкторів". Хлопці з батальону "Донбас" перевірили (я минулого разу залишив їм один комплект для тестів) і попросили ще. То роблю ще 8-). Все робимо для того, щоби швидше визволити нашу Батьківщину і удобрити земельку нацистською кремляддю!
Ну і доки не пізно нехай задумаються ті, хто сповідує принцип "моя хата скраю". Бо "крайня хата горить перша". І, відповідно, "якою мірою міряєте - такою ж буде і вам відміряно". Подумайте, чи захочуть вам подати руку ті, хто воював за Україну і хто робив посильний внесок у національну-визвольну війну Українського Народу проти козломордої кремляді.

Немає коментарів: