суботу, 6 грудня 2014 р.

Вітання з Днем Української Армії

Дорогі браття та сестри Українці!
З Днем Української Армії вас усіх!

Це мабуть вперше у житті в День Армії у багатьох із нас виступають на очах сльози. Сльози вдячності, любові, гордості та величезної пошани до наших Лицарів, наших Захисників-героїв. Але і з домішком сліз горя, суму та скорботи за загиблими, скаліченими Героями та їхніми родинами.

Завжди пам’ятаймо та допомагаймо нашим Героям! Чим можемо допомагаймо їхнім родинам, а також героям, скаліченим війною: матеріально, увагою, добрим словом вдячності та любові.

Надійний тил – ЦЕ ТАКОЖ ФРОНТ! Запитайте в будь-якого солдата.
Тому, якщо самі з різних причин не можемо воювати проти козломордих нацистів-путлєровців зі зброєю в руках, то нехай нашою зброєю стануть відданість Україні, наші серця, наш незламний український дух, наша всемірна підтримка українських воїнів-героїв.

Нашому поколінню випала величезна місія та честь – перейняти український прапор боротьби від наших предків: лицарів Святослава, козаків Запорізької Січі, воїнів УПА, вчергове захистити свою землю від сатанинської московитської орди і нарешті відновити історичну справедливість, зруйнувавши дощенту імперію зла і станцювавши гопак на розвалинах Кремля.
І так буде!

Слава Україні!
Слава її Героям!
Слава Нації!
Смерть ворогам!
Україна – ПОНАД УСЕ!

Героям тричі:
СЛАВА!
СЛАВА!
СЛАВА!

Немає коментарів: