вівторок, 28 лютого 2017 р.

Мусора із Костянтинівки (Донецької області)

По дорозі на Схід долали цілий ряд блок-постів. Зокрема і блок-пост №9 в Костянтинівці Донецької області. Всі інші блок-пости - як блок-пости. Десь суворіше відношення (аж до вибіркової перевірки речей), десь поблажливіше (особливо там, де нас уже добре знають) - обмежувалися привітанням і запитанням куди й чого їдемо.

Так ось, на цьому загальному фоні "константіновскіє мусора" повинні бути знищені "в пєпєл" в доменних печах. Усі вони - сєпаратюги-зрадники, котрі ЛЮТО НЕНАВИДЯТЬ Україну та її патріотів. Вони як були хуйлостанськими відсосами (здавали Донбас криміналу та хуйлостанцам), так ними і залишилися. Чув пізніше від побратимів, що винятком серед них може бути лише новий начальник їхньої мусарні, "варяг", котрого геть зовсім недавно поставили туди на посаду. Він в кінці "інциденту" по телефону, котрий мені передав якийсь підор-мусор, щиро просив в мене вибачення за дії своїх підлеглих. А може так треба було... Ну, принаймі українська мова в того начальника була майже бездоганна.

Не буду описувати усю епопею (ще навіть не прослуховував частковий запис з диктофону, котрий я потай зробив), але я міг на 9-му блокпосту реально щезнути назавжди. Хто долатиме той блокпост - будьте винятково обережні. Пишіть потаємно усі розмови на диктофон. Заведіть "корисні" телефони та знайомства (зокрема на ТБ та інших медіа) з людьми, котрі будуть готові вас витягувати звідти у випадку викрадення.

Ніколи не кажіть, що їдете "на блокаду" (якщо власним транспортом їдете)! Кажіть, що волонтери, і щось там везете у N-ську бригаду (наперед знайте в яку саме і що саме везете). І ніколи не втаюйте наявність ЛЕГАЛЬНОЇ зброї (вона реально потрібна на редутах як прекрасний засіб профілактичного стримування мусорів!). На блокпостах кажіть: "Нічого недозволеного не маю". І самі про наявність зброї не згадуйте. Але коли мусора чи військові запитають чи маєте зброю - кажіть правду: "Так маю. Легальну. Ось дозвіл... тра-та-та". А ще нікому не давайте її в руки буцім-то "для перевірки" (окрім як по рішенню суду)! Та й взагалі не слухайте нічого, що вам талдичить мусор. Вимагайте адвоката і впевнено посилайте мусора до дідька.
І по одному в жодному випадку не ходіть і не їздіть! Лише в гурті.

Немає коментарів: