неділю, 28 травня 2017 р.

Про жахливі (для більшості) речі

Отже... з чого б то його почати...
Напевно почну із того, що під час "блокаді торгівлі на крові" (ст. Кривий Торець) познайомився і подружився із багатьма прекрасними, розумними, безстрашними людьми, воїнами, патріотами України, за котрих з радістю можна віддати життя. Жити із котрими в одній країні - величезна честь.
І серед цих нових друзів зокрема був пан Іван з Київської області (ім'я змінено). Людина творча, геть непересічна, спокійна немов делай-лама, проте в потрібний момент рішуча як Брюс Лі :)
У нас були поруч місця у військовому наметі, тому, ще й об'єднані військовим побутом, найбільше всяких чоловічих розмов ми вели, власне, поміж собою.
І Іван одного разу під час спільної нічної варти "біля бочки" перший зачепив вельми слизьку тему. Тему, котра до цього часу є немов би табу для усіх без винятку патріотів України, проте водночас чи не основним завданням Хуйла та його намісників в Україні - тему розколу України.
Не буду заглиблюватися в деталі, оскільки не так давно Іван звернув мою увагу на одну статтю Сергія Дацюка, котра в значній мірі відображає наші з Іваном розмови та дискусії.
Читайте і думайте. Бо це стосується УСІХ та КОЖНОГО: якщо негайно усією громадою рішуче не взятися за голову і наведення порядку в Україні - нас чекатиме розпад держави Україна, а тоді років 10-15 (а то й більше) новітніх "смутних часів".
На завершення скажу, що тоді Іван посилався на дані досліджень та висновків одного із аналітичних центрів чи то ЦРУ, чи то Пентагону. А до написання Дацюком вказаної статті було ще 2,5 місяці.

Немає коментарів: