Я вже пару днів як задумався над одним питанням.
Маю сильне відчуття, що в нинішнє "звичайне" пиво сиплють якусь х..ню, котра викликає звикання. Типу як в собачі, чи котячі корми.
Непрямі підтвердження маю вже два:
- Власний досвід. Бачу, що з недавніх пір в мене появився якийсь нездоровий потяг до цього "пива". Хоча раніше такого не було зовсім. І його смак мав би викликати лише відразу!
- В якійсь місцевій рівненській газеті зовсім недавно читав скаргу фермера, котрий вирощує хміль. Він скаржився на те, що жодні пивзаводи зараз не купують натуральний хміль! Натомість обходяться якимись порошками. І лише маленькі пивоварні (типу волинського "Павлівського", чи тернопільського "Опілля") виготовляють пиво на основі старих добре відомих рецептів із гарантовано натуральними складниками.
Отже, вольовим зусиллям категорично відмовляюся від всяких "Чернігівських", "Оболоней", "Перших приватних броварень" та іже з ними. Товариш підказує, що бердичівські сорти пива також скурвились. Тому заношу їх в access-list (deny section) також.
"Так лучше голодать, чем что попало есть..." /(С) Омар Хайям/