понеділок, 4 липня 2011 р.

Вже й тальк зник з вільного доступу...

Прийшов сьогодні в аптеку №1, хотів купити тальк для пересипання (з метою довготривалого зберігання) свого надувного човна та комплекту Л-1 (костюм хімзахисту. Безцінна річ для спінінгістів). Лишень ще в цій аптеці виготовляють кустарним способом ліки по рецепту. А в інших аптеках тальку не буває взагалі.
Але з мене посміялися і сказали: "Чуваг, розслабся. Тальк тепер продають лише для виготовлення ліків і лише по рецепту. А з вільного доступу його прибрали (як раніше і марганцівку), бо нарки його юзають в своїх цілях (також для виготовлення своїх "ліків")".
То я собі подумав, що, слідуючи логіці, треба із вільного продажу прибрати геть усе, що нарки можуть використати у своїх ї..чих цілях. В т.ч. спиртівки, тару, сірники, ложки, штрикавки з голками і т.п..
Срана ворожа держава з окупаційною владою (щоб вона здохла) й срані її закони...

1 коментар:

Riko сказав...

Потрапляв у схожу ситуацію, правда зі-спиртом. Випала пломба і подруга дала баночку TEMP-Plomb, типу замазюкалка для зуба. Треба було змочити ватку в спирті, закласти у дірку і замазати. Дуже просто. пішов в аптеку за спиртом - дуля, тільки по рецептам. Прийшлось викручуватись побільше вужа, щоб дістати трішки спирту. Пробив на певному спиртзаводі. 2 літри (менше не хотіли продавати). Так, так. Потрібно було грама 50-т, а прийшлось брати...

Боротьба з алкоголізмом ? Сумнівна заборона, враховуючи той факт, що розведений спирт з аптеки коштує більше ніж пляшка оковитої в магазині.

Отакі ось пироги. Далі буде заборона на парфуми спиртомісткі (можна випити)і на металічні ложки, бо у них можна ширку варити.

Те ж саме з забороною на вирощування маку. Пі*дєц. Грендперентс все життя макові пирожки робили і використовували у інших українських кулінарних шедеврах, а тут... Погоджуюсь з конопльою - зірвав, підсушив, скурив. Але ж щоб зробити ширку з маку - це ж цілий процес, тим паче на полях Волині цього дикого маку хоч вагонами вантаж... в біля хати посадити неможна. Дурка.