четвер, 27 жовтня 2011 р.

Аферюга, котрий видавав себе за генія, вже викритий повністю. Тепер справа за мєнтами та судом

Андрій Слюсарчук, вбивця-маніяк без дипломів, котрий 20 років розводив лохів як геніальний лікар, шахіст та математик (хоча сам ледь-ледь спец. ПТУ закінчив свого часу), нарешті повністю викритий завдяки мужності та громадянській позиції журналістів "Експресу". Ось тут заключна стаття (із цілої серії на дану тему).
Що цікаво, головну бамагу, котра підтверджувала статус проФФесорства, видало міністерство освіти за підписом (хто б сумнівався) злодюги та шулера Тоббачнєга. Он же ж як вони всі липнуть одне до одного, виродки! Все вірно, "подібне притягує подібне" /(С)/.
А ще цікаво, що цей аферюга киданув (порівняно недавно) обох вітьків - хоружівського і пєтуховського :))). Як останніх кінчених лохів. Останнього вітька - ващє на 150 тищ гривень (за рахунок присвоєної державної премії, котру якраз вітьок і виписав цьому проходімцю). То кому неясно що все це сучасне бандитське кодло, котре чомусь зветься владою, треба давити між дверима? Це ж і мєнти 20 років покривали цього вбивцю, і прокуратура, і посадовці міносвіти, і інші! Жах! Нах мені такий бандитський притон, котрий, кажу ж, з незрозумілих причин зовуть державою і котрий ми ще й мусимо утримувати!!!
Здобудеш Українську Державу, або згинеш в боротьбі за неї!
Воля, або смерть!

Немає коментарів: