суботу, 10 грудня 2011 р.

Дивлячись вчора фільм латвійського режисера "Радянська історія", рука сама тягнулася до АКМ...

.. і сльози текли горохом по щоках.
Захотілося негайно, до останнього подиху вбивати і комуняк, котрі на колінах не покаялися за все те, до чого вони привели наш Народ, і явних ворогів незалежної України наномєдвєдів, і неонацистів за своїх попередників 1941-44 років, і всіх нащадків НКВДистів та п'ятиколонників Кремля, котрі до цих пір шматують Україну.
Не диво, що цей фільм суворо заборонений в Росії. Де ж наномєдвєдопутєни правду допустять! Та ніколи, ні в жисть!
P.S. І все-таки Маркс&Енгельс не були "простими дослідниками економіки/історії". Це були кровожерні тварюки, чиї ідеї підхопив ще більш кровожерна тварюка Лєнін. А апогеєм всього стали роки правління сатани во плоті Сталіна зі своїм подєльніком-помічником-кочегаром Гітлером.
P.P.S. Наприкінці фільму депутатами Європарламенту чітко та недвозначно стверджується, що, як і раніше, ніяка Європа і ніякий світ не збирається Україні допомагати в боротьбі за її Свободу та Незалежність проти варварської країни Моксель. Ніхто окрім нас нам не допоможе - це слід затямити раз і назавжди, як це зрозуміли і Степан Бандера, і інші видатні військові та політичні діячі українського самостійницького напрямку ще на початку та всередині ХХ-го століття.

Немає коментарів: