пʼятницю, 19 жовтня 2012 р.

Ну, ось яскравий приклад осатанілої фальсифікації виборів, хоча вони ще й не наступили

Від притулку  для бомжів "ємністю" 20 ліжок включили у виборчі списки 700 виборців. І ці лідараси ще в'якають, що фальсифікацій нема/не буде.
Слід стріляти нахрен всіх фальсифікаторів та вішати їх на сухому гіллі! Похєр мені, що їх "примушують"! Похєр мені їхні сім'ї! Раніше слід було думати. В кожного з нас є свої сім'ї, проте ми свої голоси не продаємо і нічого не фальсифікуємо. А за наш рахунок фальсифікатори думають заробити лишню 1-2-3 тисячі гривень і розбагатіти...
Ми дійшли до тієї межі, коли без насилля жодного ефекту не буде, а країна так і перебуватиме в анусі. "Мирні" можливості давним-давно вичерпані. Шахіст проти боксера шансів не має жодних. Просто слід пам'ятати, що й боксер проти рішучого та озброєного шахіста виглядатиме як пігмей 8-).

4 коментарі:

Олег Гринчук сказав...

Ось, до речі, ще одна думка. Ніби-то особливих фальсифікацій в ході проведення виборів не відбудеться, тому що всі основні фальсифікації відбудуться ще до їх проведення.

Руслан сказав...

Я також думаю, що «цих» можна зішкребти лише багнетом...
Шкода лише, що на лісовирубках так багато трісок...

Та й двоголовий стерв'ятник не упустить моменту скористатися нагодою ввести свої війська «для захисту співвітчизників» (подейкують, що у Криму, приміром, чи не третина населення має паспорти з витисненим бройлером-мутантом)

Руслан сказав...

та й Румунія з Угорщиною не від того, щоби під шумок прихопити ласого шматочка (балакають, нібито й вони щедрі на аусвайси).

Ні. То буде - кінець.
Ну, або щось на зразок Галицько-Волинського князівства (суттєво обтятого)

На «стару шльондру Європу» покладатися не випадає - вона сама з крапельниць не вилазить. Та й не відрізнялася дієвістю у подібних ситуаціях...

Олег Гринчук сказав...

"Роби, що мусиш - і будь, що буде" /(С)/
Колись раніше і я був категоричним противником розподілу територій. Вважав, що "не ми їх збирали, і не нам їх розбазарювати".
Проте зараз засумнівався. Нахрена "українськість" шоблу янучар та бидлятини? І скільки є таких, котрі реально стануть на захист України? Чомусь гадається, що останніх вистачить якраз на колишню ЗУНР. Все інше - вражене гангреною і люто ненавидить Україну, чи, принаймі, із задоволенням продасть її "за шмат гнилої ковбаси" :(((.