вівторок, 20 серпня 2013 р.

"Пакращєння" зі сторони "Київстару"

Чим далі - тим гірше.
Я вже мовчу про випадки із відвертим шахрайством.
І взагалі, якось так співпало, що зміна мажоритарних акціонерів із цивілізованого "Теленору" на, кгхм.., "Вимпєлком" неухильно веде до деградації customer loyalty даного ОПСОСа.
З 25 липня ц. р. "Київстар" ощасливив своїх клієнтів цинічним повідомленням, що "на прохання трудового народу" переказ бонусів за послугу "Домашній Інтернет" здійснюватиметься лише з комп'ютера, котрий, власне, є підключений до цієї послуги. Мотивуючи це, звісно, материнським переживанням за безпеку своїх абонентів. (Хоча й "коню понятно" /(С)/, що даний крок викликаний виключно бажанням скоротити і заморозити використання бонусів).
Тепер із відповідної сторінки на http://my.kyivstar.ua взагалі прибрали можливість переводу бонусів (принаймі щойно я це побачив). Можете й самі переконатися.
"Рускій мір" вимагає бабло будь-якими шляхами? Я таке чув з кількох різних джерел. І, приймаючи до уваги нинішню політичну ситуацію, геть можливо, що все це є ланки єдиної нанопутєнської стратегії по шантажу України та й всієї Європи.

Додано 21.08.2013 о 12:32 ЕЕТ:
Ще вчора вдень написав у формі зворотнього зв'язку єхидне звернення відносно даного випадку. То поремонтували нарешті. Вже сьогодні вранці приблизно о 07:15 система переводу бонусів вже працювала. А щойно отримав і офіційну відповідь із SelfCare з вибаченнями.

Немає коментарів: