середу, 9 квітня 2014 р.

Всеукраїнська акція “НЕ ГОЛОСУЙ ЗА ОЛІГАРХІВ”

(Перепост)
Всеукраїнська акція “НЕ ГОЛОСУЙ ЗА ОЛІГАРХІВ”

Дайте відповідь собі на кілька питань:
1) Чи дістав обраний вами кандидат СТАРТОВИЙ капітал чесним шляхом? Або десь вкрав у очманілі 90-ті?
2) Чи співпрацював він з злочинною владою тоді, коли процвітав його бізнес?
3) Чи був він раніше у владі, та змінив хоч щось на краще?
4) З чого ви вирішили, що саме цей олігарх змінить щось на краще для вас зараз?
5) Чи зменшаться доходи цього олігарха в разі прозорості економіки та відсутності корупції?
6) Чи є ризики, що цей кандидат поставить країну на обслуговування власного бізнесу?
Якщо невтішна відповідь зустрічається зачасто, ваш кандидат - “типовий олігарх”.
Я певен, що ви розумна людина, та не хочете бачити у владі олігарха, але, можливо, не зовсім впевнені, що щось можна змінити, тому вибираєте "менше зло", а можливо вірите, що ця людина виправилася, адже вона так “щиро говорить на камеру”.
ЦЕ - ІЛЮЗІЇ! СИСТЕМУ БУДЕ МІНЯТИ ТІЛЬКИ ТОЙ, ХТО HEЮ НЕЗАДОВОЛЕНИЙ, А НЕ ТОЙ, ХТО СТАВ МІЛЬЯРДЕРОМ ЗАВДЯКИ ЇЙ.
Всеукраїнська акція “НЕ ГОЛОСУЙ ЗА ОЛІГАРХІВ”, полягає в тому, щоб зламати олігархічну систему виборів. Олігархи мають телебачення й гроші. Ми ж маємо наш власний час, активність та віру в щасливе майбутнє нашої країни.

Що потрібно зробити:

1) Розмістить на своїй сторінці будь-яку позначку, що ви не голосуєте за олігарха, наприклад картинку цього поста.
2) Самостійно прогугліть усіх кандидатів у президенти, подивиться їхні сторінки на Вікіпедії. Усі кандидати, які є олігархами або їх технічними сателітами, відразу відправляються до "чорного списку".
Повірте, залишиться дуже непоганий перелік справжніх професіоналів, або просто відмінних лідерів. Напевно там виявиться професійний лікар, військовий, розвідник, революціонер, чи вискочка-політик. Це - добрий список!
3) Вірте в свого кандидата. Не дивіться на рейтинг, намальований йому олігархічними телеканалами чи соціальними мережами. Ці рейтинги не є достовірними й демонструються для того, аби вплинути на громадську думку.
4) В олігархів є телеканали й бабло. А у вас є близькі, на вибір яких ви теж можете частково вплинути. Ключове слово - “частково”. Не намагайтеся їх переконати голосувати за вашого кандидата. Достатньо, щоб вони просто НЕ ГОЛОСУВАЛИ ЗА ОЛІГАРХІВ (автор цієї статті, наприклад, пообіцяв своїй бабусі 100 грн до пенсії щомісяця, якщо та не буде голосувати за комуніста - олігарха ;)))
5) У всьому світові, існує практика працювати волонтером на виборах. Ніхто не піде працювати волонтером до олігарха (нехай платить, багатій). Але допомогти однією годиною на день не дуже заможному, але гідному кандидатові - це дійсно добра загальна справа. Ще один величезний плюс цієї справи - за вами обов'язково підтягнуться однодумці та товариші. Я, до речі, не дивлячись на свою зайнятість, знайшов час і пішов працювати в передвиборчий штаб свого кандидата (абсолютно безкоштовно!). І зустрів там величезну кількість цікавих хлопців і дівчат.
6) Якщо у вашому районі (регіоні) такого штабу немає - створіть! Зв'яжіться з вашим кандидатом через соц. мережі, поспілкуйтеся, станьте його представником на своїй територіальній одиниці. Якщо у кандидата немає коштів, щоби профінансувати роздаткові інформаційні матеріали, спробуйте знайти спонсора в цьому регіоні або створити благодійну акцію для збору коштів на друковану продукцію.
7) І найголовніше: почніть робити щось корисне, як самостійно, так і своєю командою волонтерів. Це може бути що завгодно: переводьте бабусь через дорогу, ремонтуйте лави, влаштовуйте толоки по суботах та формуйте патрулі для охорону правопорядку. Коли люди запитають, навіщо вам це - просто привітайтеся як волонтер обраного вами кандидата.
8) Якщо люди будуть озвучувати чорний піар про вашого кандидата, почутий ними по ТБ (а, зазвичай, так і буде), посміхніться і скажіть: "Це - олігархічна брехня " - та робить далі вашу добру справу. Повірте, вчинки реальної людини, справляють набагато сильніше враження, ніж " бла-бла" з телеекрану.

Щиро бажаю успіху вам та вашим кандидатам!

Немає коментарів: