неділю, 19 квітня 2015 р.

Діймо! Разом ми - сила!

ПРОШУ Максимальний РЕПОСТ (кожні два дні)
Про судовий розгляд справ по припиненню дій постанов НКРЕКП про нові тарифи на газ, електрику та тепло. На цьому тижні відбулося три слухання справ в Окружному адміністративному суді м.Києва за позовом ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО в м.Києві та Київської області» № 826/5826/15 (суддя Келеберда В.І) та за позовом ГС «Центр координації самооборон України» №826/5877/15 (суддя Аблов Є.В.).
Суддя Келеберда 15.04.15р справу не розглядав, дію постанов відмовився призупинити, по формальній причині (НКРЕКП не надрукувало об’яву про судовий розгляд справи) відклав розгляд на 14.05.2015р (аж на місяць, у нього «майские каникулы»). Знайомі юристи відгуки про Келеберду дають негативні, такі справи він вже не раз закривав та відмовляв Позивачам в позовних вимогах.
Суддя Аблов Є.В. перше засідання 16.04. (було телебачення 1+1, UBR та ще хтось) розгляд відклав на один день до 17.04.15р, щоб отримати інформацію про інші аналогічні справи та вирішити питання об’єднання в одне впровадження. 17.04.15р засідання відбулося, було ДУЖЕ цікаве, був присутній телеканал UBR. Що цікавого: НКРЕКП затягує розгляд справи тим, що не надав матеріали до суду про розрахунки тарифів «дужеее багато інформації. Її треба зібрати» - таке враження що тарифи приймалися 03.03.2015р без розрахунків, а тільки зараз їх «підганяють».Додатково НКРЕКП не надрукувало об’яву про судовий розгляд справи (дуже складний процес - винний Мінюст). Вилізла третя сторона (яка повинна підтримувати Позивача) в особі професійного юриста–судільщика Блащука В.Ю. https://www.facebook.com/vovan.ataman?fref=ts (соратник Монтян), який хотів розвалити судовий розгляд запитаннями до Позивача, а запитань до НКРЕКП в нього не було (мабуть планує на них грошей «заробити»). Суддя Аблов Є.В. особисто мені сподобався, справу вів, питання задавав, задавав незручні питання до НКРЕКП, два рази виходив в нарадчу кімнату, клопотання розглядав без формалізму але доленосне рішення призупинити дію оскаржених постанов не прийняв (зрозуміло що питання коштує від 34х до100 млрд. гривень на рік і не в його «компетенції», судді теж люди та мають керівників). Прийняв ухвалу про розгляд питання об’єднання справ в одну (можливо на наступному тижні буде остаточне рішення і суддею стане Келеберда).

ТОМУ ПРОПОНУЮ:
1. По ВСІЙ Україні подати позови в місцеві адміністративні суди (є в кожній області). Основне завдання мінімум – призупинити дію постанов НКРЕКП № 583,584 від 03.03.15р та № 220 від 26.02.15р. на період розгляду справи (питання коштує від 3х до 8ми млрд. гривень на місяць, платити по нових тарифах населення повинно вже з 10.05.15р.). Для всіх зразки позовів знаходяться на сайті ex.ua назва для пошуку « Позов до НКРЕКП», або ключ 251984978129, або ключ 714361598158. Просто вставляйте свої «реквізити». Але основне – після подачі позову шукайте в своєму адмінсуді СУДДЮ який прийме це доленосне рішення (Зберегти Україну та не допустити соціальних бунтів під час Війни з хуйлом). В свою чергу ВСІМ АТОшнікам, самооборонівцям, активістам, волонтерам та небайдужим громадянам України взяти під захист цього Суддю, забезпечити йому кар’єрний ріст та перейматися його долею до його старості.

2. В разі невиконання п.1 та початку фінансових наслідків по дії постанов почати «ВСЕУКРАЇНЬКУ АКЦІЮ СУПРОТИВУ ТАРИФАМ». Абонентам – зовсім не платити за газ, тепло та електрику (хоча про електрику можно подумати).
АТОшнікам перестати пити пиво,водку та жалітися на несправедливе життя та владу (Влада-ВИ), спільно з активістами самооборон та мешканцями сформувати мобільні групи 3-5 чоловік для супротиву та допомоги при відключенні «Абонентів» з тел. Гарячої лінії. Також зі старих спеціалістів сформувати бригади «народного» підключення до мереж газопостачання та електрики (в разі якщо не встигли перешкодити відключенню). Юристам розробити план дій для громадян України при їх участі в АКЦІЇ.

Пам’ятайте , що згідно Конституції України Стаття 48. Кожен має право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім'ї, що включає достатнє харчування, одяг, житло. Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази. Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України,природні ресурси її континентального шельфу, виключної(морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу.
Стаття 5. Україна є республікою. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ.
Слава Україні!!!

Немає коментарів: