суботу, 21 квітня 2018 р.

Лікування раку (було: метод Клімчука)


В продовження теми боротьби з раковими захворюваннями за методом п. Миколи Климчука (багато людей звертається до нього у вигляді шансу останньої надії) хочу висловити власну думку. Кожен, звісно, може поділяти її, або ні. Це справа індивідуальна.

На превеликий жаль ця чаша (онкологічна хвороба) не минула й мою родину.

Тому послухайте про наш досвід, який в значній мірі базується на досвіді колишнього онкохворого, лікаря за професією, котрого у свій час фактично “списали із життя”, прогнозуючи йому не більше 2-3 МІСЯЦІВ життя. В результаті той лікар живе вже 22-й рік. І без будь-яких прикрас поділився своїм досвідом з нами. Ми йому слідуємо і поки-що підтверджуємо ефективність.

Отож.

Преамбула:
ЛИШЕ ШВИДКІ, РІШУЧІ ТА КАРДИНАЛЬНІ ДІЇ ТРАДИЦІЙНОЇ МЕДИЦИНИ ДАЮТЬ НЕПОГАНИЙ ШАНС НА ПОВНЕ ОДУЖАННЯ!
Усі інші ("народні", гомеопатичні та ін.) методи можуть виступати лише як допоміжні. І то треба чітко знати що з чим поєднувати, а не приймати все підряд. Це вельми важливо! Наприклад, традиційна медицина забороняє прийом будь-яких медикаментів в проміжку між сеансами "хімії". Окрім звичайного домашнього ХРІНУ в різних варіантах (переважно клізми). То ми підтверджуємо це. Це реально дієво. Але кожен організм дуже індивідуальний, особливо в екстремальних обставинах (хвороба) - завжди пам'ятайте про це. Завжди!

1. Не гоніться за дорогущими клініками. Там з вас лише тупо викачають бабло. Нехай краще з ахмєтових-фірташів-вальцманів його викачують. В них воно є. А нам, простим смертним, цілком достатньо попасти до ДОБРОГО спеціаліста-онколога в найближчому онкодиспансері. Він вас направить на купу досліджень, а потім скаже що робити. Ми спочатку звернулися в ізраїльську клініку (філія в Києві), потім у Львівський онкоцентр, а зупинилися на місцевому Рівненському онкодиспансері, попавши до професора медичних наук, завідуючого проктологічним відділенням. І він зараз "веде" хворобу моєї дружини. Починаючи від першої консультації, попередніх протоколів хіміотерапії, оперативного втручання, післяопераційного відновлення (якраз зараз проходить). І ми ДУЖЕ раді, що попали саме до нього. Це лікар, спеціаліст своєї справи, КОТРИЙ ВНУШАЄ ГЛИБОКЕ ДОВІР'Я. А це надзвичайно важливо для того психологічного стану, в якому перебуває хворий.

2. Щодо діагностичних досліджень...
Вам потрібна ТОТАЛЬНА, ЩОНАЙДЕТАЛЬНІША ДІАГНОСТИКА ВСЬОГО ОРГАНІЗМУ (в будь-якому хорошому діагностичному центрі, чи профільних лабораторіях). Ніяких дій до отримання повної картини стану організму! Ще раз - НІЯКИХ ДІЙ ДОКИ ПОВНІСТЮ НЕ БУДЕ ОБСТЕЖЕНИЙ УВЕСЬ ОРГАНІЗМ ХВОРОГО!
Тобто, аналізи, колоноскопія, ентероскопія, КТ, УЗІ, рентгени і т.і. всього що лише можна. І розшифровка досліджень має проводитися ДОБРИМИ відповідними лікарями, а не ХЗ ким... хоча спробуй нині ще знайти того доброго лікаря, коли навколо одні посередності :(
Суть в тому, щоби не лишати необстеженим ЖОДЕН квадратний сантиметр організму. Бо ця падла (онкохвороба) може причаїтися будь-де! В будь-якій внутрішній складці організму! І сидить там немов рак в норі, й метастазує. Звідси й назва хвороби.
Приклад - в моєї дружини лише під час другої операції знайшли джерело раку - пухлина на задньочеревній стінці 12-палої кишки. І вона не проглядалася ніякими попередніми методиками діагностики. Кваліфіковані лікарі, вивчаючи КТ, гадали що то просто збільшені лімфовузли.

3. Після того як поробили усі обстеження повертаєтеся до того доброго профільного лікаря-онколога, котрий вже на основі діагностики організму без всяких недомовок здатен сказати що робити далі. ОБОВ'ЯЗКОВО дайте йому зрозуміти, що ви психологічно готові ДО БУДЬ-ЯКОЇ операції з БУДЬ-ЯКИМ ризиком для життя! А то часто вони не наважуються сказати про це хворому і "стандартно" назначають хімію, чи опромінення. Боячись реакції пацієнта на правду і слово "важка операція без гарантій".

4. Тобто, ПОГОДЖУЙТЕСЬ БЕЗ БУДЬ-ЯКИХ СУМНІВІВ НА БУДЬ-ЯКУ ОПЕРАЦІЮ, котру вам запропонує ДОБРИЙ спеціаліст-онколог! Це єдиний ваш шанс.

5. Збирайте гроші :(. Для інформації - кожен післяопераційний день лікування моєї дружини (без вартості операції, винагороди персоналу і т.д. - ЛИШЕ ЛІКИ!) обходиться від 450 (всього 2 рази таке було) до 1100 грн. Кожного ранку лікар після огляду складає список необхідного на добу, вручає вам цей список, ви йдете в аптеку, купуєте це все і приносите назад в палату.
Один курс хіміотерапії коштував спочатку 3800 грн, а потім 4800 грн. Дружина 4 (2+2) таких курси прийняла. І після загоєння хірургічних ран буде приймати ще. І я впевнений що до того часу цей курс хімії стане ще дорожчим :(

6. Харчування. Дуже важливий пункт. Дуже.
Харчування повинно бути ЯКІСНИМ та ЗДОРОВИМ!
Зокрема (це просто те, що в раціоні має бути обов'язково. Але бездумно не відносьтеся до будь-яких порад):
  1. Усі фрукти помаранчевого кольору
  2. Авокадо, хурма, гранат
  3. Настій чаги (чай)
  4. Пелюстки (саме пелюстки, а не те сміття, що в аптеках продають) календули, 2 тижні настояні на оливковій олії (ЯКІСНІЙ, а не дешевому шмурдяку!) з розрахунку 50 г пелюстків на літру олії. Приймати тричі на день по столовій ложці.
Стосовно народних методів - не слухайте порад усіх без розбору (моїх порад також це стосується!). Слід зупинитися на чомусь, що точно знаєте, що воно допомогло конкретним людям і що саме це приймає ваш організм.

Оце такий наш власний непростий досвід.

І попри все МИ УСІ БЕЗУМОВНО ВІРИМО В ПОВНЕ ОДУЖАННЯ! Бо є УСІ підстави.
Складаємо плани майбутніх подорожей, згадуємо минулі зустрічі з друзями, жваво обговорюємо сімейні справи, жартуємо.. І ЩИРО МОЛИМОСь-МОЛИМОСЬ-МОЛИМОСЬ.

Тому щиро бажаю усім НЕЗДОЛАННОГО ОПТИМІЗМУ, НЕПОХИТНОЇ ВІРИ В ОДУЖАННЯ, ВІТЕР ПЕРЕМІН (після одужання ви точно станете іншими. Геть усі).

Матінка Божа не омине ваші молитви, маолитви ваших друзів, рідних та близьких. Вона обовязково прислухається до них і попросить Бога за ваше здоров'я.

Тримайтеся і вірте.
Онко - це не вирок! Онко - це випробування. Важке, звісно.. Але Бог ніколи не дає випробування важче, аніж людина може витримати.
Не здавайтеся! Боріться навіть коли буде ДУЖЕ ВАЖКО і опускатимуться руки (а такі моменти будуть - по собі знаємо). Гоніть погані думки ГЕТЬ!
Не дозволяйте знайомим та родичам вас жаліти! Тим більше ридати в трубку, чи при зустрічі! Рішуче давайте відсіч усім проявам декадансу :)
Лише позитив! Лише доброзичлива підтримка з усмішкою! Лише так!

Всього вам доброго.

І ще раз - не втрачайте час. Робіть все швидко й рішуче.

"Все, що не вбиває нас, робить нас сильнішими" /(C)/

2 коментарі:

Unknown сказав...

Чи можете скинути схему лікування по методу Миколи Климчука?

Unknown сказав...

Чи може хтось дати схему лікування по Климчуку?