пʼятницю, 13 травня 2011 р.

Як було у Львові на 9-е травня насправді

Ось розповідь очевидця подій 9-го травня у Львові, абсолютно далекого від політики. Цитата: "Історії відомі факти, коли німці йдучи в наступ гнали поперед себе старих дідусів, жінок і дітей-словян прикриваючись ними, як живим щитом. Це була дуже дієва нацистська технологія. Скажіть мені, як мав себе почувати партизан, коли на нього активно наступає ворог, поливаючи його свинцем, а він, партизан, не може стріляти у відповідь, бо має зробити нелегкий моральний вибір. Адже щоб вбити ворога, і вижити самому, йому треба спочатку зліквідувати ворожий щит – невинних переляканих, беззахисних людей. Не дай Бог нікому бути на такому роздоріжжі, і стояти перед вибором, до якого змушували партизан нацисти у другій світовій.
Але ж саме перед таким вибором поставили російські націонал-шовіністи патріотичну молодь у Львові! Члени цих провокаторських угруповань прикривались львівськими червоними ветеранами як живими щитами! Не ветеранами-упівцями, що було б, звіряче, дико, але принаймні логічно, а СВОЇМИ! Тими червоними ветеранами, яких приїхали «підтримати». Чи усвідомлює український народ те, що цинізм кримсько-одеських політичних гастарбайтерів-провокаторів на теренах Галичини побив всі можливі рекорди підлості!
Адже цей момент пояснює, чому наперед заготовлені націоналістами пляшки з різною сумішшю, каменюки, та інші речі майже не летіли через міліцейські кордони в купку провокаторів. Цей момент пояснює, чому автобуси з чужинцями так і не були перевернуті, хоча добрі люди кажуть, що довгі тонкі колоди для підважування автобусів і спеціальні «домкрати» були сховані в якійсь сотні метрів."
Після цього питання, чи треба п..дити "понаїхавше" ФСБшно-провокаторське смердяче бидло, чи  просто ним знехтувати стає на 100% риторичним. Звісно треба! Ще й як треба! Бо на 22-е червня вони вже зроблять спробу припертися зі своїми сучими флагами прямо до нас до хати, як у 1939-му.
А таки рішення Львівського суду вельми багато кого заспокоїло з тих, хто до останнього збирався таки приїхати і допомогти братам-львів"янам викинути нах за межі Львова смердячих "ФСБшних кримсько-одеських туристів". Вирішили, що нічого не буде. Самозаспокоїлись... І я в тому числі :(. Ну нічо, хлопці. На наступний раз нікому не довірятиму.

Немає коментарів: