четвер, 6 жовтня 2011 р.

Помер Стів Джобс ;((((((

6 жовтня на 56 році життя пішов із життя засновник та багаторічний керівник Apple Стів Джобс. Гадаю, що Стів реально був одним із найкорисніших людей для нашої цивілізації, творчим генієм (його творчий доробок неможливо переоцінити). І де факто безсумнівно Громадянином Світу. Згадайте лише його знамениту промову 2005 року в Стенфордському універі.
Вічная йому пам'ять та Царство Небесне. Нехай покоїться з миром. Вдячні нащадки його не забудуть.
Додано 07.10.2011 о 07:20
Не можу не приєднатися до оцих щирих слів:
"Творець взірця досконалості пішов... Пішов, але залишив після себе спадщину, якою людство буде користуватись ще дуже довго! Джобс завжди казав, що потрібно жити останнім днем, щоб за цей день ніколи не було соромно. Саме так він жив. Після того, коли він вперше пішов з Apple, здавалось, що для нього сенс життя втрачено, та він продовжував творити і одна з найуспішніших студій мультфільмів Pixar - його торіння. Мабуть найбільша його заслуга та, що про його відхід люди дізнаються з його геджетів, з його геджету і зараз пишу я. Тож давайте жити так, щоб не було соромно за те що ти зробив, чи створив! Вічна пам'ять..."

1 коментар:

Олег Гринчук сказав...

Після отаких плагіаторш та "заробітчанок" як Рая Богатирьова навіть сліду не залишиться в людській пам'яті. А Стіва Джобса пам'ятатимуть мільйони людей по всій планеті.