вівторок, 28 серпня 2012 р.

Відпочинок на Коплищі (поблизу Клесова)

Трохи із запізненням пишу, але що поробиш... Краще пізно, ніж ніколи.
Отже, в період першої своєї відпустки тривалістю 7 днів помимо всіх інших розваг мені вдалося ще й відпочити в мальовничому місці - на Коплищі.
Попереджаю - фотки клікабельні. Ми не такі криві та горбаті, як зображені на thumbs :)

Почалося все з того, що по ряду причин вирішила наша дружна компанія (моя Ольга, кума Люда, я та синочок Андрійко) замінити поїздку на озеро Нобель поїздкою в добре відому місцину під назвою Коплище. Ми вже минулого року там відпочивали, і всім вельми сподобалося.

Тому в середу вранці (8-го серпня) заправили танк газом, а баули хавчиком, зручно вмостилися і поїхали.
Дорога пройшла чудово, без будь-яких ексцесів. На шляху до Сарн двічі зупинялися посеред лісу з санітарною ("до вітру") та флористичною (подивитися чи є гриби) метою :)
В Клесові ще купили (та відразу "заточили") по морозиву, і вже через кілька хвилин в'їжджали на Коплище.
З минулого року відбулося всього дві видимі зміни:
  1. Бесідка на скелі стала зарезервованою виключно для директора лісництва. Тому розмістилися ми в іншому місці. Не менш мальовничому та зручному.
  2. Стали брати 10 грн. з машини (за добу) за в'їзд на територію Коплища. Але вийшло так, що за другу добу ми нічого не платили, бо нікуди з території не виїжджали, а значить і не в'їжджали :). І ніхто до нас не підходив.
Наступних два дні ми до одурі купалися, грали в різні спортивні ігри, стріляли з пістолета Макарова (пневмо, ага. МР-654К :)), смажили на решітці та їли шашлики з баварськими ковбасками і в міру пиячили (окрім, звичайно, Андрійка :)), бо мали із собою літру віскі "Jack Daniels" та літру горілки, здається, "Хлібний Дар". Все було прекрасно, але мало. Ще б день-два такого відпочинку точно не зашкодив. І, до речі, збиралися назад ми вже під рясним дощем. Тобто, сама природа дала нам зрозуміти, що пора вже "вйо!" та "гаття-ксо!" :)
Нижче фотозвіт.
Перші фотки - із озера "Залив". Там на його березі, серед лісу розташований мальовничий чи то пансіонат, чи санаторій. Ми спеціально заїхали туди, щоби помилуватися тамошньою природою.
Повністю архів фоток із самого Коплища ось тут. Там ще є чотири фотки (Андрійко із собачкою та котиком та кума Люда з Олею біля криниці) із дендропарку Олексія Ворона, що на території Клесівського лісництва.

Немає коментарів: