четвер, 22 листопада 2012 р.

90% мажоритарників, котрі "виграли" вибори - раби Януковича

Тобто, ті, котрі перебувають "на залізному гачку". І альтернатива у котрих одна - виконання волі Головного Пахана, або тюремна шконка. В т.ч. рівненський Сорока, ага!
Цитата із статті: "Усе це дуже зручнi люди, щоб ними управляти в новому парламентi. Усе це — “раби”, яким за кiлька мiсяцiв до виборiв представник владної партiї надавав у повне користування “для роботи” губернаторiв, прокурорiв, мiлiцiю та спец­служби. Саме такi люди оголошенi переможцями по бiль­шостi округiв, де голосування вiдбувалось саме за кандидатiв, а не за партiї.
I якщо за партголосуванням партiя влади та її сателiти програли опозицiї, то з врахуванням голосування у мажоритар­них округах — картина протилежна.
Правляча група не лише не втратила свого впливу, а навпаки — посилила його. Понад те, у парламентi вони отримали велику групу “рабiв” — людей iз дефектами бiографiї, керування якими вiдбуватиметься шляхом натискання на невидимi для стороннього ока кнопки їхнiх душ. Кожен iз них має дефект у бiографiї, кожен iз них був чи є учасником якогось КРТ.
Вони — “раби мафiї”. А вiд­тепер — ще й “раби Януковича”."
Ну і висновок статті, власне, цілком очікуваний, і я під ним підписуюся на 200%: "... тiльки вiд кожного з нас насправдi залежить, скiльки часу ми це ще терпiтимемо."

Немає коментарів: