вівторок, 5 лютого 2013 р.

Мінздрав застерігає...

У чувака було все. Здоров'я, дорогі тачки (6 штук - одна одної дорожчі), 7 гектарів київської землі, дороге хоббі (стрітрейсінг), чудова сім'я...
Але чувак, скажемо відверто, був гнилим. Крав безбожно та брехав своїм виборцям. Також безбожно. І відверто, цинічно, безкарно насміхався над тими, кого оббирав. Гнилим мажором був цей чувак, одним словом.
"Александр Пабат в 2008 году задекларировал доход в размере 245 грн. 62 коп., который получил в виде "стоимости товаров, которые поступают как их гарантийная замена". Вместе с тем, в собственности Пабата шесть автомобилей: Maserati Spyder, SUBARU Impreza, Mercedes-Benz, Porsche Carrera, Aero 8 и Citroеn..."

А на останніх вихідних мажор реально попав в біду. Бо, виявляється, закони фізики, на відміну від українських законів, діють однаково і на лідорів, і на простих людей.
І що в нас залишилось в підсумку? Сліпота (в кращому випадку) та горе сім'ї. А також, судячи по каментах до останньої статті, "ніжна та трепетна любов киян". За Божою волею мажор навіть  втратив можливість, як мінімум, повноцінно бачити те, що накрав (хіба одним оком).
То ж чи не краще за життя збирати той скарб, котрий неможливо втратити? І котрим можна милуватися та насолоджуватися навіть будучи повністю незрячим?
"Після шахової партії і короля, і пішака кладуть в одну коробку" /(С)/. Та бляеліта цього не розуміє. Гадає, що її життя на вкрадених у людей достатках буде вічно схожим на казку.

Додано через годину:
у лікарів з'явилася надія. Проте каменти не подобрішали.
Ще додано (06.02.2013): дуже правдива стаття.

Немає коментарів: