середу, 25 серпня 2010 р.

День Незалежності (в Рівному)

Якщо чесно, то з огляду на настрій не вельми хотів кудись іти в цей день. Але моя Оля разом з кумою Людою все ж настояли і витягли мене в центр міста, за що я вельми їм вдячний. Велику шану й вдячність слід висловити міській владі. Все було організовано і проведено "на ура". Виявляється подібні свята можна (і треба!) проводити без набридлих випивших десантників, бетеерів і танків з зенітками та ракетами. Без всієї цієї совкової атрибутики виходить набагато краще, ніж із нею!
Внизу фотосесія із свята. І не можу не похвалитися своїм синочком, котрого всі фотографували навперебій з тієї причини, що з усіх учасників свята лише він мав на щічці намальований червоно-чорний стяг (всі інші лише жовто-блакитний).
Забув додати, що справжньою окрасою свята став фольклорний фестиваль цілої маси колективів з багатьох країн світу (навіть симпатичні негритосики в своєму національному вбранні були!) на кількох сценах (бачили і були біля двох) в центрі Рівного, Свято Хліба та виставка хлібобулочних виробів, а також виставка фоторобіт відомих митців біля колишнього "будинку Одягу". На самій фотовиставці відвідувачів без сумніву вразила тема "Рівне. Погляд з минулого", в рамках якої на стенді спеціально були розміщені фотографії різних місць колись і зараз (для порівняння). І що трохи розсмішило - єдиною мальованою картиною серед всіх фото була картина з пам'ятником Вохі Бланка (Крупського). Не знайшлося, видать, в міських архівах такої фотки, тому довелося комусь по пам'яті малювати рівненський Майдан з тим бовваном :).

5 коментарів:

Анонім сказав...

Чудові фотки. Молодці.
Алла.

Анонім сказав...

Відео з Дня Незалежності Рівного 2010
http://www.youtube.com/watch?v=HuzvCQFBeXc

Олег Гринчук сказав...

Дякую за посилання на супервідеоролик! Класно змонтовано. Молодці!!!

Анонім сказав...

фото-надзвичайні, ну а ви-великі молодці!!! Дивлячись на вашу сім'ю, переповнюєшся духом патріотизму та вірою в краще майбутнє!!! Адже недаремно сказано: українському роду нема переводу!!! Слава Україні!!! Сім'я Волкових. P.S.Дякуєм за інформацію стосовно відео з Дн.Незалежності.

Олег Гринчук сказав...

Дякую всім за теплі слова!
Слава Нації! Смерть ворогам!