вівторок, 15 листопада 2011 р.

В Україні відбудеться перший в світі Youtube-референдум

Мушу пропіарити. І сам візьму участь (мабуть завтра). Долучайтеся всі! І піарте у себе, де тільки можна. Треба 3 мільйони відеороликів розмістити.
-----
За ініціативи громадянського руху "Спільна Справа" та делегатів Народної Ради України 11 листопада починається перший в світі відеореферендум по відкликанню Президента В. Януковича та Верховної ради VI скликання.
Для того, щоб взяти участь в референдумі достатньо записати відеозвернення до президента і парламенту, в якому пояснити своє небажання й надалі терпіти їхнє перебування при владі. Текст звернення довільний, проте закінчуватись звернення має однаково: "Вас звільнено! Забирайтесь геть!"
Після цього відеозапис розміщується в Youtube з поміткою "відеореферендум".
До такого кроку ініціатори були змушені вдатись після блокування режимом всіх спроб громадян провести референдум по припиненню повноважень президента і парламенту у традиційний спосіб.
Ініціатори планують зібрати три мільйони звернень з тим, щоб продемонструвати всьому світу реальний рівень незгоди українців зі злочинами режиму Януковича.
В "Спільній Справі" наголошують на тому, що такий відеореферендум матиме не лише суспільні, але й правові наслідки, оскільки відповідно до ст. 69 Конституції України народне волевиявлення реалізується не лише через вибори та референдуми, а й через інші форми безпосередньої демократії.
Прес-служба громадянського руху "Спільна Справа"
-----
А ось тут наведено лінк для запису та прямого розміщення на YouTube власноруч записаного з вебкамери відеоролика. Не забудьте присвоїти своєму відео тег "відеореферендум"!
Пишете відео, продивляєтесь його, і якщо задоволені - викладуєте на YouTube, інакше повторюєте запис аж до успішного завершення.
-----
Додано 16.11.2011 09:50 ЕЕТ
Відеореферендум потребує допомоги волонтерів! Допомагайте, хто має можливість! Особисто я написав на вказані емейли листа з інформацією про готовність допомогти, в якому вказав свій мобільний номер для зв"язку. Нехай люди дзвонять. домовимося про дату/час їхнього приходу до мене додому, а там в мене є все для запису відеозвернення та розміщення його на YouTube.
-----
Додано 18.11.2011 15:30 ЕЕТ
Нарешті видер дещицю часу і записав своє відеозвернення.

Немає коментарів: