середу, 8 лютого 2012 р.

Про керівну мусорню.

Спонукали мене до цього допису дві новини. Котрі можна охарактеризувати як "П..ц! Всьо прапало. Абсалютна всьо". Тобто за висловом мого товариша "повна дєградація та разложеніє".
Перша.
Коли у відповідь на нещодавне закриття сайту EX.UA хакерське співтовариство "поклало" ряд сайтів т. зв. "держави" (між ними прєзідєнтскій сайт president.gov.ua та мусорський mvs.gov.ua), то у керівних мусорів вчергове знесло башню від такого повороту подій і вони до відновлення роботи свого сайту порадили лохторату звертатися на (sic!) свою мусорську сторінку на Фейсбуці :). Б...ть! На Фейсбук. Мєнти. Офіційно порадили звертатися. Замість офіційного державного сайту, на котрий, я впевнений, списали не один мілійон гривень і продовжують списувати.
В мене негайно промайнула креативна думка, а чому не на "Однотрахнікі"? Чи на якийсь сайт інтимних знайомств... "на часок", ага! Мдя, ото шалунішки :).
Друга.
Тендер на впровадження у гайцев-вибєгайцев (ДАІ МВС України) чергової (б..дь!) "Національної АСУ" (який пафос, сцуко! Це щоби більше бабла вкрасти) виграла кантора, котра до ІТ має таке саме відношення як я до зелених чоловічків із сузір'я Гончих Псів (простою мовою Canes Venatici). Тобто, поставляти програмний продукт гайцям буде кантора, яка реально торгує собачими свистками. Ось, будь-ласка, цитата: "... Оказалось, что криворожская фирма-победитель «Д.И.О.-Трейдер» никакого отношения к работающим в IT-сфере компаниям не имеет. Предметом деятельности этого ООО является продажа свистков для охотничьих собак (известно, что фирма владеет сетью магазинов, торгующих принадлежностями для охоты), ремонт и техническое обслуживание легковых автомобилей, оборудование и эксплуатация автостоянок, автозаправок, автомоечных станций, диагностика транспортных средств, сертификационная деятельность, оптовая, розничная и комиссионная торговля транспортными средствами, агрегатами, подлежащими регистрации и учету в органах внутренних дел"
То що, хіба не "разложеніє", га?! Хіба не п..ц?! "Це вже агонія" /(С) Кум Володимир із Білашева/

4 коментарі:

володимир сказав...

П..ц це коли масово вище керівництво структур держави стає блогерами (в тому числі і УМВС), мільйонери стають членами Нацради з питань телебачення та радіомовлення, власниці комерційних радіостанцій заступниками міських голів і т.д. Олеже до нескінченності...
Як казав мій тесть, Царство йому небесне - "якби не мій дурень, то б і я сміявся..."

Олег Гринчук сказав...

Та отож.
В мене ще кілька цікавих думок виникло сьогодні вранці. Одна з них: "навіть якщо хтось зробить який-небудь переворот, то нехай лохторат/офісний планктон навіть не сподівається, що йому із цього щось "обломиться". Якраз то ділитися з ним "ніштяками" ідеологи/реалізатори гіпотетичного перевороту не подумають ані в найменшій мірі. З якого б то дива?! Висновок - лохторату в любих умовах краще жити не буде. Не заслужив тому що. Бо краще життя треба виборювати, а не п..діти. А для боротьби слід спершу підняти дупу зі стільця".
Ну а друга думка пов'язана з кардинальною трансформацією засобів та механізмів боротьби проти "державного гніту" в умовах інформаційної ери. Але цю думку я притримаю (принаймі поки-що) при собі, бо вона пов'язана з багатьма іншими думками та сферами життя, котрі так само слід гарненько обдумати :)

makcmedia сказав...

РІШЕННЯ № 148

08.02.2012 м. Київ Протокол № 4

Про заяву ПРАТ «Радіо ТРЕК», м. Рівне,
щодо переоформлення ліцензії на мовлення
(НР № 1507-м від 14.05.2002)

Розглянувши заяву ПРАТ «Радіо ТРЕК», м. Рівне (юридична та фактична адреси: вул. 16 липня, 38, м. Рівне, 33000; генеральний директор Галина Григорівна Кульчинська), щодо переоформлення ліцензії на мовлення НР № 1507-м від 14.05.2002 (ефірне місцеве радіомовлення з використанням частоти 106,4 МГц у м. Рівному, Р=2,0 кВт, обсяг мовлення – 24 години на добу, мова – українська 100%) у зв’язку зі зміною складу власників, керуючись статтями 31 та 35 Закону України „Про телебачення і радіомовлення”, статтями 18 та 24 Закону України „Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення”, Національна рада

вирішила:
1. Переоформити додатки 1, 3 (дата видачі додатків 28.10.2011) до ліцензії на мовлення НР № 1507-м від 14.05.2002 Приватного акціонерного товариства «Радіо ТРЕК», м. Рівне, у зв’язку зі зміною складу власників.
2. Управлінню бухгалтерської служби, на підставі Методики розрахунку розмірів ліцензійного збору за видачу або продовження строку дії ліцензії на мовлення, провайдера програмної послуги, визначення плати за переоформлення ліцензії та видачу дубліката ліцензії на мовлення, ліцензії провайдера програмної послуги, нарахувати ПРАТ «Радіо ТРЕК», м. Рівне, плату за внесення до ліцензії змін, які не впливають на розмір ліцензійного збору: зміна складу власників – у розмірі однієї мінімальної заробітної плати на момент прийняття рішення.
3. Після сплати ліцензійного збору, враховуючи внесені зміни, видати ПРАТ «Радіо ТРЕК», м. Рівне, переоформлені додатки 1, 3 до ліцензії на мовлення
НР № 1507-м від 14.05.2002.
4. При видачі переоформлених додатків ПРАТ «Радіо ТРЕК», м. Рівне, додатки 1, 3 (дата видачі додатків 28.10.2011) до ліцензії на мовлення НР № 1507-м від 14.05.2002 вважаються недійсними та вилучаються.
МОЖЕ ДІТЯМ ПАНІ ГАЛИНА ВИРІШИЛА ВІДПИСАТИ ТРЕК. СУМНІВНО.

Олег Гринчук сказав...

Володимире, поясни, будь-ласка, в чому прикол і якого шовініста-москаля, чи комуніста-сталініста треба втопити в ополонці :).