вівторок, 7 лютого 2012 р.

Ага-ага! Допис має відношення і до "професійності", і до "інноваційних продуктів" :)))

Вчора видали службовий мобіл. Nokia X2. Прийшов додому, зарядив СІМку, включив... все ОК. Трам-тарарам, засетапив, налаштував, залишив в спокої. Потім захотів зателефонувати комусь там і повідомити про новий службовий номер. Ну і треба вийти з режиму Lock/Screen Saver. Тупо, значить, натиснути "* + Unlock". Пробую чесно разів 20 - не виходить :). Asterisk не набирається. Починаю придивлятися уважно і повільно охреніваю: клавіш для "*", а заодно і для "7" в апараті НЕМА! Вірніше, вони намальовані, але під малюнком їх нема! Там твердо! :)))
В результаті склав мобіл назад в коробку і приніс на роботу. Зараз спробую поміняти :)
Ага, забув сказати: виробництво - Кєтай.

2 коментарі:

Олег Гринчук сказав...

Поміняв. Колеги-адміни також охреніли. І розповіли історію, що на днях приймали ноут кєтайського виробництва. То лейба на ньому зовсім не відповідала моделі, але натомість об'єм вінчестера був трохи більший, ніж по специфікації моделі :)

володимир сказав...

Олеже! Вітаю тебе на новому місці і відповідно усіляких гараздів. Щодо піднятої теми, який пристрій якнадійніший? Правильно-палиця, однак і вона складається з трьох деталей:
1. кінець число 1,
2. кінець число 2,
3. те, що знаходиться між кінцями 1 та 2, власне сама палка без врахування кінців.
Навіть такий супернадійний пристрій працює не завжди, а деколи навіть лаиається.
Ще одним підходом поцікався на фірмі, скільки коштує це китайське чудо і тебе точно не здивує відсутність необхідних зубів у дарованого коня.

Це був такий собі експромт для твого гарного настрою. Удачі на новому поприщі.