неділю, 8 квітня 2012 р.

Так за 20 років нічого і не змінилося :(((

Сабдж.

4 коментарі:

Руслан сказав...

У цьому є якась містика!
Тільки вчора читав http://tyzhden.ua/Columns/50/46767
а сьогодні - те ж, але у картинках....

Олег Гринчук сказав...

2Руслан: Та жодної містики... Ви ж не назвете містикою ситуацію, коли в зоопарку стріли якогось звіра.
А стаття Макарова в "Тижні" хороша, да. Поважаю вельми його за вроджену інтелігентність, культуру та IQ. Ну і за патріотизм, звичайно.

alexandr.tsarenko сказав...

Немножко по теме сабджекта из блога одного хорошего человека: http://kerbasi.livejournal.com/136104.html

Riko сказав...

Ооо! :0) Безумовна, 100% правда. Видимість діяльності, а ля "робота для того щоб вдавити роботу" стало епідемією сучасного офісного планктону. Так, є класні інструменти як: аналітика, тімворкінг, брейн-штурм, і т.д. і т.п., а наші, у своєму репертуарі - хотіли як креще...

В розмові з ген. директор одного з держ. заводів, я нагадав йому відомий факт - про те, що бюрократія і неефективність роботи на підприємстві досягла критичної відмітки, що більшість народу заважає працювати професійній меншості... на що отримав відповідь: "Людям нужно работать. Есть штатное расписание. Не выгонять же их."

:0) Отак то. Ось і маємо безкінечні наради, делегацію замість повноваженнь тільки відповідальності, гори мукулатури, затрачені впусту години, і .т.д.

Згадайте формулу "80/20". Насправді так і получається, що 20% людей роблять 80% усієї роботи на підприємстві, а тих 80% людей вдають, що вони являються тими 20% :)))))