суботу, 21 квітня 2012 р.

Зауваження до адміністрації сайту Atmasfera.Com.Ua

Думав повести туди свого синочка. Натомість, подивившись на сайт, змінив свою думку і вирішив відіслати на тамошню адміністрацію наступного листа-скаргу:
---------------------------------------------------------------

від: Oleh Hrynchuk oleh(dot)hrynchuk(at)gmail(dot)com
кому: info@atmasfera.com.ua
Копія: zahyst@kmv.gov.ua
дата: 21 квітня 2012 р. 12:44
тема: Прикра помилка на сайті з українськомовним варіантом

Доброго дня, шановні.

На вашому сайті http://www.atmasfera.com.ua вкралося ряд прикрих помилок.
Хочеться сподіватися, що це саме прикрі помилки, а не свідома політика.
  1. На головній сторінці я вибираю "Українську мову" (http://www.atmasfera.com.ua/?lang=uk), проте внизу сторінки новини все-одно подаються російською мовою.
  2. На сторінці "Планетарій" (http://www.atmasfera.com.ua/planetarium/?lang=uk) взагалі жах. Української, окрім розкладу сеансів, нема й близько.
  3. На сторінках "Сферичне кіно" (http://www.atmasfera.com.ua/cinema/?lang=uk), "Арт-Майданчик" (http://www.atmasfera.com.ua/artground/?lang=uk) та "Ігрова зона" (http://www.atmasfera.com.ua/playzone/?lang=uk) - те саме що й з "Планетарієм". Українська мова відсутня як клас.
Таке враження, що всі ці ресурси призначені виключно для громадян РФ.
Хотів привести на екскурсію свою сім"ю. Тепер втримаюсь. Бо бачу, що ці розваги не для українських родин і не для українських дітей.
І допоки вказані недоліки не будуть виправлені, то і моя родина, і родини моїх друзів, знайомих та близьких втримаються від відвідин даного закладу.

Копію листа посилаю також в комітет захисту прав споживачів (втім, звісно, не плекаючи особливих сподівань. Хоча вельми радий буду помилитися), оскільки вважаю свої громадянські права і права своєї родини ущемленими.
--
З повагою,
/Олег Гринчук

2 коментарі:

Руслан сказав...

Позицію 100% підтримую!
Мовчатимемо - будуть думати, що усіх усе влаштовує!
Але, щоби домогтися хоч якоїсь реакції, думаю, доцільніше писати паперового листа із припискою в кінці:
«Звертаю Вашу увагу, що ця заява складена відповідно до вимог, передбачених ст.5 Закону України «Про звернення громадян» від 02.10.1996 № 393/96-ВР, а отже є індивідуальним зверненням громадянина, викладеним у письмовій формі і має розглядатися з урахуванням вимог та у терміни, передбачені цим Законом.»

Олег Гринчук сказав...

2Руслан: Абсолютно згоден, Руслане.
Зараз скажу дружині нехай паперового листа підготує. І ще попрошу кумів, щоби також ідентичні листи послали (для простоти розрукуємо їм тексти і навіть конвертами забезпечимо). Там на сайті Атмасфери вказана юридична адреса відповідача, так що все гаразд.