пʼятницю, 3 серпня 2012 р.

Гм.... Українська платформа "Собор"? Можливо й так

Список на вибори до верховної зради, вільний від політєгів, оприлюднила Українська Платформа "Собор". І заявлена мета організації ніби й благородна - створення групи авторитетних і моральних людей, які "очистять" українську владу. Туди ввійшли письменники, митці та громадські діячі. Правда, є два винятки:
  1. Павло Жебрівський, нинішній нардеп (але ніби й достойний чоловік із національно-патріотичними переконаннями, активний та креативний. Здається, має відношення до спілки фермерів України. Переписувався колись особисто з ним по е-мейлу на різні теми зокрема на тему надання допомоги одному фермеру із Сумщини. То Павло створив у мене гарне враження. Хоча я й не розумію, як в тому кодлі можна перебувати нормальній людині).
  2. Володимир Огризко, колишній міністр закордонних справ. Симпатичний хоча б тим, що не прогинався перед москалями, а гідно давав їм дипломатичну відсіч. Нормальний чолов'яга.
Якщо таки надумаю йти на вибори, то, мабуть, "Собор" буде саме тією силою, за котру віддам свій голос. І плювати, що зараз "доброзичливці" почнуть кричати "вони непрохідні!"

Прошу по можливості пропіарити дану інформацію. Можливо, й інші люди мордуються з думкою "за кого віддавати свій голос?". Ну, то скажу свою думку - принаймі не за дятлів із провладних/"апозиціонних" кіл, котрі нормальних людей вважають лохами...

Додано через 20 хвилин: ось тут іще про цей "Собор" стаття непогана.
Додано 08.08.2012: ось іще цікавий "свіжак".

6 коментарів:

Руслан сказав...

Тю! А я про існування «Собор»'у уже і забув з часу, коли років 7 тому з подачі мого вельми енергійного товариша, котрий взявся активно розбудовувати районну організацію на посаді новопризначеного райпартайгеноссе, став головою осередку в одному з смт. де тоді працював...
Та їх і не чути, по моєму, було ці роки...

За нагадування - ДЯКУЮ!
Треба буде дослідити....

Руслан сказав...

Рахувати чужі гроші, звісно, остання справа, але у Жебрівський сам виклав декларацію...
...і у нього ДУЖЕ є чому повчитися:
на 754'010 грн. статутного капіталу одержав 435'789 грн. дивідентів...
...це майже 60% річних!!!

Напрошується заголовок бестселлера:
«Як в Україні вкласти гроші під 60% річних і отримати дивіденди... не будучи членом уряду»
:D

Хоча, у 2011 році справжнє «пакращання» ще йно починалося...

Олег Гринчук сказав...

2Руслан: так це, здається, зовсім не той старий "Собор", котрий Всеукраїнська Партія. А новий "Собор", котрий "Українська Платформа". Хіба, може, помиляюсь... там зараз сам дідько голову вломить.

Руслан сказав...

Так, то був ще ВО «Собор» Матвієнка, котрого Ющенко згодом відправляв на якусь посаду в Крим - «на заслання».
Після об'єднання «Українська платформа» саморозпустилася і повним складом увійшла до «Собору», котрий лише трохи змінив назву і керівника - Жебрівський став головою, посунувши Матвієнка на заступника.

В принципі, після цього про них - нітелень. Аж досі.
Це позитив - свідчить, що ніхто з олігархів у них не «вкидає бабло», тобто, не вимагатиме «відробляти».
Принаймні, поки що.

Ну а вони, поставивши своїм кандидатам вимогу «самоліквідуватися», якщо до 15.10 партія не вийде на якісь відсотки по рейтингу - повісили на своєму фасаді величезного банера: «Тут могла би бути ваша реклама».

Принаймні, чесно і відверто.

Олег Гринчук сказав...

2Руслан: Ага, дякую! Матвієнко виявився в результаті справжньою безпринципною сукою. Та й чи варто було від вічного камсамолістського функціонера очікувати чогось іншого... Ну, подивимось.

Руслан сказав...

А хто у нашій політиці не пройшов через піонерсько-комсомольський «гарт»?
Як і суспільство в цілому.... довго нам ще доведеться відригувати цю гидоту!

А стосовно «банера» - я, непевне, не помилився: Жебрівський явно вирішив потролити Турчинова і Ко протягом усієї агіткампанії та збити з них трохи бабльосів, «віддаючи голоси» наприкінці. А якщо вдасться, не вкладаючи грошей, набрати 5% - ну, то це вже «програма-максимум». Принаймні, так випливає з публикації УТ ( http://tyzhden.ua/Politics/57159 )

Але цікаво, що там роблять Капранови?!

То й хай тролить - той же УТ пише, що Турчинов нехіло наварився на списку ( http://tyzhden.ua/Politics/57112 ) - отже, з торбою не піде!
;)

Перефразовуючи відомий вислів Карнегі про лимон і лимонад:
«Якщо вам випала участь у масовці - принаймні понасміхайтеся з основних персонажів шоу!»
;)