середу, 19 грудня 2012 р.

Продовження теми минулого допису "Ось де правильне життя... ось де гармонія"

Все не можу заспокоїтись :). Перебуваючи під враженням від минулого допису, нагуглив (вірніше, нают'юбив) наступне (інші частини фільму. За хронологію та повноту не ручаюсь. Якщо знайдете помилку/доповнення - відпишіть в каменти, будь-ласка):
  1. "Счастливые люди. Весна"
  2. "Счастливые люди. Лето"
  3. "Счастливые люди. Осень" (частина, з якої "все почалося" :))
  4. "Счастливые люди. Зима"
Зверніть увагу на каменти до кожної серії.

2 коментарі:

Андрій Радзевіл сказав...

Так теж дивився ще ранише, переглянув разив з 10 вже
От чому придавляюсь мисцинку пид Суськом, для щастя треба грошей набагато менше ниж ми думаемо

Олег Гринчук сказав...

Про земельку під будівництво там і не мрійте. Хіба що хто з місцевих продає хату... є там одна зараз, біля місцевого магазину. Непогана хата, але з точки зору моєї дружини трохи забагато правлять за неї.

Вже кілька років накладено мораторій на виділення землі навіть місцевим жителям. А розподіляється земелька негласно через Київ.

А ще між Суськом та Дюксином є майже зруйноване помістя-хутір, де проживали дві старенькі бабусі-сестри. І померли років 3-5 тому. Але в них, здається, залишилися якісь спадкоємці. Гадаю, що той зруйнований хутір можна було би купити максимум за 2,000-3,000 грн. і відбудувати все, чого душа забажає. Проте там нема жодних комунікацій, з електроенергією включно :).

А відносно сакральних знань щодо пропорційності кількості грошей необхідному рівню щастя - раджу не говорити за всіх ("ми") :). Бо я знаю біля десятка людей, котрим це дуже добре відомо. Котрі з досить давніх часів живуть, образно кажучи, чим Бог пошле, є абсолютно самодостатніми та вельми щасливими.

Так що багато хто НЕ думає, що для щастя потрібно багато грошей 8-)