середу, 26 грудня 2012 р.

Нормальне порівняння (з точки зору інтересів України) правил та положень ЄСівської Зони Вільної Торгівлі та нанопутєнського Митного Союзу

Власне сабдж.
Все розкладено по полицях. Щоби всі точно знали, що будь-якими (економічними та політичними) інтересами України нанопутєнський Митний союз і не пахне! А все з точністю до навпаки. Рашка вже навіть просто "для годиться" не прикриває фіговим листком своє завдання повного територіального загарбання України. І будь-хто, хто стверджує зворотнє, або, перепрошую, недалека людина, або ворог України.
Одним словом, нічого нового. Кількасотлітня війна країни Моксель проти України-Русі продовжується на новому витку історичної спіралі.

1 коментар:

Олег Гринчук сказав...

О!
Москаль вже загавкав:
"Після можливого вступу України в Митний союз необхідно пересилити 7 млн українців у Сибір для створення "демографічного кордону проти китайського напливу".

Про це в ході круглого столу "Євразійський Союз: утопія чи реальність?" у Південному федеральному університеті заявив секретар Ростовського регіонального відділення "Російський Соціально-Консервативний Союз" партії "Єдина Росія" Антон Бредихін."


Прізвище москаля, до речі, вельми промовне :)