суботу, 16 лютого 2013 р.

"А моя країна - суцільна руїна... як можна не любити свою землю аж так..."

Аж мурахи по шкірі...
Перший же камент до кліпу (Кузьми): "Ці кадри були зняті протягом чотиригодинної поїздки по маршруту Миколаїв - Калуш -Івано-Франківськ -Тернопіль - Кременець - Дубно - Луцьк. Ми звикаємо до того, що оточує нас, а коли бачимо це на екрані - воно ШОКУЄ! Це - наша країна. Це - Ми з Вами! І, повірте, зі сторони ми виглядаємо страшно! І це всього - навсього 320 км із 150000 км шосейних доріг України. Ми пересувалися виключно ЦЕНТРАЛЬНИМИ ТРАСАМИ ! Уявіть собі, що робиться в стороні від них..."

2 коментарі:

dreamkeeper сказав...

Коли Кузя відчув, що на кривенькій кобилі Depeche Mode вже таксувати зиску немає, він вдосконалився і до свого попсового співу додав гівнечка трохи. Яка в жопу його країна? Їхати в кайені і знімати як бабця шось там несе? Сцуко, музводон, вийди з машини і поможи донести.
Руїна тому що такі "зірки" і тому що "піпл хаває".

Олег Гринчук сказав...

Ну, ніразу Кузьму не виправдовую. Бо хєр коли забуду йому офігєнно безпринципну любов до бабла, лєпту у суцільну деградацію та промоушен-тури на підтримку дважди нєсудімого урки єнакієвского.
Але мова про інше. А саме, доконаним фактом є те, що "моя країна - суцільна руїна". І Кузьма це досить наглядно показав у вищенаведеному музичному відеоряді. Забувши додати (через скромність, певно), що й сам немало до цього доклався.