неділю, 12 травня 2013 р.

Упс... Інформативний ют'юб-кліп про дії УНСО в Абхазії та Чечні

Російські журналісти (таких людей гріх називати москалями) в даному випадку реально профі-молодці. Чисті факти озвучують. Без каментів. На жаль, таке вже давно неможливо. Термідор, як водиться, на даному історичному відрізку знову рулить.
Зверніть ще увагу на правий фрейм (інші відеороли). Є цікаві моменти, котрі не вписуються в нанопутєнський імперський "пропагандизм".
І ще одне - певні відеролики "українські" оператори тупо блокують. І доводиться дивитися їх через анонімні проксі. Ну, нічо... Гадаю, що ще доживемо, коли історичний маятник розпочне свій хід у зворотньому напрямку 8-)
-----
Ще прекрасний кліп (перша його частина), коли хлопці з "Арго" віддають шану побратимам на могилі загиблого товариша.
Уявляєте (під кінець кліпа, десь 4:35 хв.) - контрабаси-москалі (бо солдати термінової служби до цього не додумаються) вигребли труну загиблого українського вояка, викинули її в море і потім розстріляли з РПГ-7В, оскільки її увесь час прибивало до берега. "Культурні та духовні" лідараси, ага. Ось така от інтернаціональна любов до "менших братів" у "братів старших"... Так що ілюзій бути не може - головним ворогом України протягом кількох сотень років, була і залишається імперсько-шовіністична московщина. Для зазомбованого москальського та хохляцького (помєсь москаля з уркою, чи патологічним зрадником) бидла українці завжди були "хахлами, вороватимі шароварщикамі, коториє мєшают жить нам в єдіной братской сємьє велікой Расії і нагло крадут наш газ". Свідомо ототожнюючи поняття "хахла" та українця.
----
Лише відносно невелика частина незіпсутих (переважно інтелігентних, чи тих, хто не втикАє в кретиноскоп) пропагандонізмом добрих людей-росіян, знають, що, за висловом сотника Устима (3:57), "неможливо ненавидіти якусь конкретну націю. Це може робити лише психічно ненормальний чоловік" /(С)/.
----
Я дійсно маю багато знайомих, для котрих рідною мовою є російська мова. Проте:
  • якась дещиця (не більше 5-10%) з них щиро вважає себе громадянами України, не любить, або й ненавидить, нанопутєнів-шовінюг. Найрадикальніша частина цих людей (менше 1%) нагадує мені російськомовних побратимів наших дідів/прадідів, вояків УПА. З цими я хоч завтра пішов би на штурм, кгхм..., "золотого унітазу".
  • домінуюча більшість (60-70%) є звичайними "совками". Точно так як "хахли" ("помєсь бульдога с носорогом" /(С)/). Все, на що вони здатні - це жвандякати "а раньше лучше жилось" по кухнях за морем пивасіка/воткі. І гадити на землю/народ, котрі забезпечують їх "хлєбушкам та ікоркай".
  • інші (20-35%) - кінчені шовінюги, з котрими мене помирить лише сира земля. Скоріше б...
----
Вчергове наголошую, що маю непохитне переконання в тому, що основним завданням нашого  хворого (інші поки-що мене не цікавлять) суспільства має бути реалізація всього двох пунктів (само собою, нинішня Система - провладні гопники/шлєпєри геть усіх скликань з часу "незалежності" - просто так цього не допустить):
  1. формалізація прав власності (одночасно із люстрацією, ага). Щоби все було пораховано і скрупульозно занесено в єдиний публічно відкритий банк даних. А далі - закон збереження енергії в замкнутій системі: "ніщо нізвідки не береться, і ніщо нікуди не зникає". Якщо звідкись убуло - значить дивимось куди воно прибуло і, відповідно, оподатковуємо даний факт.
  2. забезпечення невідворотності покарання за вчинені злочини. Тобто люстрація + сувора відповідальність. Кожного! Без усякого винятку! Мене також (але що з мене взяти - я ніколи нічого не крав, хабарів/відкатів не брав/не давав, і, відповідно, нічого неймовірно-матеріального в мене нема. 9-річна ВАЗ-21213 "Нива" - оце й усі мої статки. Можливо, тому що батьки, дякувати Богу, не навчили красти... І в будь-який момент готовий відзвітуватися за кожну цеглину свого будинку та кожний мобільний телефон членів своєї сім'ї).
І нехай той селянин, хто свого часу вкрав в колгоспі коня, не переживає. Його тупо пробачать, запропонувавши повернути в бюджет 100-500 гривень. Проте одночасно із поверненням вкраденого він очиститься на все майбутнє життя :)
Інші нехай бережуться. Особливо дєпутани та кєрОвнікі різних рівнів, котрі вигрохали собі феодальні замки (на зарплату в 150 баксів/місяць, да) і організовують полювання на людей. Новітня Колііївщина для них буде прекрасним антибіотиком.
Покаяння та "чистилище" потрібно пройти геть усім.
----
P.S. (додано о 23:47): наш український композитор Юрій Рибчинський у свіжому інтерв'ю газеті "Експрес" сказав, що з якогось часу для нього будь-який депутан В_Зради - кінчений мерзотник. Оскільки серед тих трутнів нема жодного, котрий прийшов вирішувати питання Українського Народу. А виключно розвивати свої бізнеси.
Я солідарний з Юрієм Рибчинським, нехай простять мене знайомі депутани.

Немає коментарів: