четвер, 18 липня 2013 р.

Мушу таки прибрати даний сабдж [Was: Просто позорище... :(((]

Сабдж.

Додано 20.07.2013:
Правду говорять, чи відмазують честь мундира?. Гадаю, що про те, як воно було насправді, ми вже навряд чи достеменно довідаємося. Вихід один - продовжувати дивитися на діла.
Але поряд із цим всім на місці патріотично налашованих людей я все'дно би поостерігся "офіційно записуватися" в будь-які сучасні ультраправі структури. Щоби не було потім великого розчарування. Що заважає робити добру справу самому, або принаймі разом із тими, кого знаєш і кому довіряєш з дитинства (це, власне, і є автономний націоналізм, котрого так ненавидять спецслужби. Бо він найменше піддається контролю і туди найважче впровадити свою агентуру).

Додано 22.07.2013:
Після довгих роздумів, мабуть, не буду настільки категоричним. Гадаю, що коли би стартертопік був правдою, то значно більше шкоди УНА-УНСО та КУПРу цей відеозапис приніс би, якби ситуація зі сторони "тайняків" була дограна до кінця. Тобто, коли би відеозапис викинули в Інтернет акурат після вручення бабла лідерам КУПРу та УНА-УНСО з наступним виконанням останніх взятих зобов'язань по відведенню "Врадіївської ходи" із Києва.

Немає коментарів: