середу, 17 липня 2013 р.

Для нацистів-шовіністів (факти щодо Нюрнбергу та ОУН-УПА)

Сабдж.
А факти наступні:
  1. Після 2-ї світової війни до Міжнародного Військового Трибуналу ООН, що відбувався з 20.11.1945 по 01.10.1946 рр., СССР передав 26 томів із тенденційно підібраними матеріалами, в яких ОУН-УПА звинувачувались у всіх смертних гріхах. (Тіпо, СССР колись відзначався чесністю і об'єктивністю, ага :))
  2. Слідча комісія Трибуналу вивчила не лише совєцькі матеріали, а й документи німецьких архівів. 
  3. Висновок Трибуналу: ОУН і УПА не були у війні ворогами людства, а навпаки - були воюючою стороною проти нацизму, боролися за незалежність своєї держави - України.
  4. Відмову щодо визнання ОУН і УПА нацистськими колаборантами було затверджено резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 11.12.1946 р.. (Я так гадаю, що вусатий ЙУХ тоді як мінімум зарядив в хобот Молотову, Вишинському та Руденку :))
Крапка. Кому ще що не ясно?
А от щодо СССР та комуняк процес "Нюрнберг-2" ще обов'язково буде. І сподіваюся ще уважно поспостерігати за ним в онлайнових мас-медіа 8-).

Додано 22.07.2013 (про звинувачення 14 гренадерської дивізії ваффен-СС "Галичина" (Українська №1)):
Фактично всі звинувачення Української дивізії "Галичина" зі сторони комуняк-москалів, сіоністів та інших ФСБшних шох на зразок собачників та калєснічєнок (бач як об'єдналися у ненависті до всього українського, пси смердячі!) у військових злочинах дивізії (в т. ч. вбивствах мирного населення) і взагалі в злочинах проти людства НЕ ПІДТВЕРДЖУЮТЬСЯ. Все це - цинічна брехня москалів та сіоністів. А хто у нас голосніше за всіх кричить "тримай злодія!"? ;)

Немає коментарів: