неділю, 19 січня 2014 р.

Варіант дій від Данила Яневського. "Аппозыцыя" - SUX!

Данило Яневський каже:
З повною відповідальністю перед власною совістю та історією заявляю:
остання ініціатива так званої “опозиції” про ініціювання реферундуму про довіру Януковичу, Рибаку те депутатам, які ухвалювали “закони” 16 січня, остаточно засвідчила відсутність у них розуму, совісті та політичної відповідальності за долю тих, хто довірив їм свої голоси.
Пояснюю цим політичним, прости мені Господи, діячам: 16 січня був ліквідований конституційний лад, тобто держава Україна, легітимізована референдумом 1 грудня 1991 р. 16 січня було скасована всі наші права, зокрема право на життя, приватну власність, свободу вибору, свободу слова.
Висновок: від 16 січня у нас немає держави, отже немаає легітимної влади, отже немає ніяких підстав проводити референдуми про довіру їй. Оскільки немає легітимної влади, остільки не може бути опозиції до неї. Питання стоїть руба: або з наіродом, або з людьми, які самі поставили себе поза законом. Будь-яке виконання “законів”, ухвалених 16 січня – є злочином проти людства.
Що треба зробити відповідальним громадянам?
1. Прийти на Майдан 19 січня.
2. Оголосити нелегітимними всі без винятку органи влади, сформовані після 2010 р.
3. Оголосити НОВУ державу, Основний Закон якої, обпертий на Загальну Декларацію прав людини та громадянина ухвалять Установчі збори, скликані в Києві 1 березня 2014 р. Установчі Збори (за пропорційним квотним принципом) складаються з депутатів колишньої ВР, які не підтримали так звані “закони” 16 січня, депутатів обласних рад, представників громадських організацій Майдану та Всеукраїнської ради Церков та релігійних організацій. Встановити термін роботи УЗ в один місяць.
4. Визнати право громадян колишньої держави Україна, яких представляють у колишній Верховній раді депутати від партії регіонів та їх посібники, на створення власної держави, в якій відсутні основні, фундаментальні права людини та громадянина.
5. Призначити Віталія Кличка, як найбільш рейтингового кандидата, тимчасово виконуючим обов”язки Київського міського голови. Підпорядкувати йому всі органи військової та цивільної адміністрації, розташовані на території міста. 
6. Призначити генерала Москаля Генадія начальником київської міліції.
7. Призначити генерала Генадія Воробйова – командуючим військами Київського гарнізону.
8. Призначити Сергія Головатого – прокурором міста Києва. 
9. Обрати негайно новий склад Київської міської ради та районні в м. Києві ради.
10. Визнати недійсними будь-які розпорядження будь-яких посадових осіб колишньої держави Україна на території м. Києва.
11. Нагадати всім посадовим особам, які приймали присягу на вірність народу Україні про священний обов’язок дотримуватися цієї присяги.
12. Оголосити злочинною групою Компартію України та оголосити її поза законом.
13. Розпустити всі організації так званої партії регіонів, які діють на території міста та обернути їх майно на користь Київської міської громади.
14. Гарантувати збереження всіх політичних та майнових прав всім без винятку колишнім державним та політичним діячам колишньої держави Україна, які перейдуть на сторону народу.
Не хочу бути занадто драматичним, але вибору у нас, вільних людей, більше немає.
Або стати рабами в рейхкомісаріаті “Донецьк”, існування на цирлах у банди - або стати, нарешті, вільними та відповідальними.
Крапка.
Це мій останній пост на цю тему.
Хай живе вільна, демократична, європейська Україна!
Я сказав.

2 коментарі:

Олег Гринчук сказав...

Акцентую на тому, що пункт №4 - це розділ території сучасної України приблизно на половину, а мо' й більше. З наступною здачею південно-східної частини на поталу москалям та бандитам. В цьому, власне, й полягає план кремлядських карлів.

Олег Гринчук сказав...

Ще один цікавий камент від Сергія Кирилкова у Пейсбуці:
----
Царьов вчора на hromadske.tv в інтерв'ю з Nataliya Gumenyuk та Andrii Bashtovyi, не витримавши ходіння по колу протягом 2 годин, проговорився, чого боїться влада найбільше (дивіться http://www.youtube.com/watch?v=ODRU5QjhkK4&feature=youtu.be&t=2h20s з 2:00:20):

"та эскалация и конфликт, которая у нас шла, создание, попытка создания технического второго правительства на Украине и когда бы у нас разделилась часть областных советов, поддержали одно техническое правительство, часть поддержали легально избранное правительство, часть вооруженных сил поддержали одно, часть вооруженных сил по-другому, часть сотрудников правоохранительных органов поддержали одну структуру власти, другую часть... и это было бы до первого выстрела и ситуация у нас была бы такая же как в югославии, которая рассыпалась на три государстава."

Тут хотілося б зазначити, що знання історії в господіна Царьова дуже хромають, бо Югославія розпалася відразу на п'ять країн.
Але головне те, що під його фантазіями про розпад України, ховається реальний страх того, що мала (має?) зробити опозиція: проголосити створення паралельної структури влади (про що з самого початку говорив Oleh Soskin), що призвело б до політичної ескалації протистояння і змусило б владу домовлятися, тому що обл. ради, військові і правоохоронці дійсно стали б перед вибором на чиїй вони стороні.
Тільки вибір би був не за яку вони республіку (як у випадку з Югославією), а за український народ чи злочинну владу.