суботу, 18 липня 2009 р.

Хе-хе.. Тачка вже в гаражі :)

Як ото писав недавно, вирішили з дружиною на позаминулому тижні купити 5-тирічну "Ниву-21213". Сьогодні вніс за неї залишок грошей, оформили разом з колишнім власником в нотаріальній канторі генеральне доручення (бо власник минулого тижня був страшенно зайнятий справами і не мав часу зняти її з обліку в МРЕО) і пригнав додому.
Далі, домовився з автомеханіком про те, що з самого ранку понеділка її відгонять на діагностику на СТО, складуть список всього, що потрібно докупити, докуплять його/поміняють/відрегулюють і т.п.. А у вівторок/середу окрім цих робіт ще й допоможуть зі зняттям/поставленням на облік в МРЕО.
Так що вийшло сьогодні супер з домовляннями :). Я радий.
Ну і паралельно ще інші друзі пообіцяли завести мене в одну хорошу автошколу (познайомити з людьми звідтіля), щоби офіційно пройти там додатково 2-тижневий курс практичного водіння. А то за кермом сидів давно. Навики призабулись... Необхідно відновити.
Ну і вже сверблячка бере - не можу дочекатися коли вже куплю човна резинового (2-місного), і на рибалочку з братом виїдемо цією "Нивою" на якесь плесо :).

Немає коментарів: