четвер, 31 грудня 2009 р.

Всіх з наступаючим Новим Роком!

Оскільки сьогодні після обіду їдемо на "танку" зі всім сімейством до кумів в село Білашів Здолбунівського району (див. карту на малюнку нижче. Червоне коло якраз приблизно й позначає місце, де розташоване село Білашів. Воно геть невелике, тому й не попало на карту впряму).
Будемо зустрічати там Новий 2010 Рік Білого Тигра. Не знаю як весь 2010 рік, а зустріч напевне вдасться 8-). Спеціально дану ідею ніхто завчасу не опрацьовував (як, в принципі, ведеться в нас вже бо'зна скільки останніх років). Вона виникла спонтанно лише вчора ввечері і відразу була прийнята всіма учасниками майбутнього дійства з великим ентузіазмом (лише я трохи поморщився, що доведеться із зустрічі НР їхати за кермом :)).
В програмі зустрічі Нового Року передбачається обов'язковий похід (власне сама зустріч Нового Року) в недалекий (2 - 2,5 км) зимовий ліс під вкриті снігом дерева з багаттям, українським шампанським (для жіноцтва, звичайно 8-)) шашликом, печеним салом з часничком під печену ж картопельку, кумовою горілочкою, настояною на калгані та квашеними огірочками (м-м-м-м-м... вже слинка потекла :)). Опісля лісу - обов'язкова (традиційна у кума) російська парна. Ну і далі - чинна бесіда за домашнім столом. Допоки не порозбрідаємось під ранок спати :).
Отож всіх людей доброї волі від щирого серця вітаю з прийдешнім Новим Роком. Бажаю їм та їхнім сім'ям міцного здоров'я, удачі, щастя та довгих-довгих років життя в повній гармонії з собою, оточуючими та Природою. Хай ваш ангел-охоронець завжди вас охороняє!

Немає коментарів: