понеділок, 8 лютого 2010 р.

Не можу вчергове не пропіарити унікальну природу Рівненського Полісся

Сабдж.
Про поліський трамвай "Кукушку" я вже писав. А нещодавно до цієї статті появився камент від людини з ніком seo-fighter, в котрому подається посилання на спеціалізований сайт, присвячений поліському туризму. Там і дійсно є багато корисної та цікавої інформації. Туристам та й взагалі людям, закоханим у природу, стопудово буде там про що почитати.

4 коментарі:

Yurecl сказав...

Дякую пане Олег, за таке чудове посилання. З часів першої моєї поїздки на Волинь я закохався у ці краї, людей. От ще не вдалось побувати на Рівненському Поліссі, думаю варто якось зробити і собі і сімї подарунок у вигляді такої туристичної подорожі :-).

Олег Гринчук сказав...

2Yurecl: та нема за що. Користуйткся на здоров'я! А Рівненське Полісся обов'язково відвідайте. Воно стопудово того вартує! Сміливо зідзвонюйтесь з господарями агросадиб та домовляйтесь. Вони Вас з сім'єю ще й всюди покатають: і на гриби, і на рибалку, і по різних цікавих місцях. Я ось з нетерпінням чекаю літа, щоби побувати ще на т. зв. Поліській Амазонці (згадується, наприклад, ось тут: http://www.day.kiev.ua/123517/ і ось тут: http://www.visnyk.lutsk.ua/content/view/9421/)

Yurecl сказав...

І це перечитав :-)... краса тай годі. А літом коли є бажання там побувати в якому місяці ? Може б якось і зкомпанувались :-). Цікаво було б і порибалити там і грибів позбирати і ягід... Розпитаю ще кума свого про ці місця. Він живе недалеко Манєвич. Може що щув і знає...

Олег Гринчук сказав...

2Yurecl:Ще зарано мені думати про літо :). Та й грошенят потрібно хоч трохи заробити на поїздку, а я ще не стартував свій бізнес після звільненя з останнього місця роботи.
Окрім того невідомо в якому складі ми туди вирушимо. Є як мінімум два варіанти:
1. Я, дружина, 5-річний синочок, кума. Можливо ще інші куми з кумами (це ще 2-4 людини);
2. Я та брат Тарас. Можливо, ще його товариш.
Відповідно, програма поїздки буде сильно відрізнятися.
Але по-любому, коли щось буде вирисовуватися - я обов'язково напишу про це в блозі :).
В мене також є старий університетський товариш в районі Шацька. Десь при райдержадміністрації якимось чиновником працює :). Згідно чуток його син має приватну кантору, котра в т.ч. організовує людям відпочинки по всій Волині (переважно район Шацьких озер, але, думаю, на Амазонку також зміг би щось запропонувати).