четвер, 18 лютого 2010 р.

Скоропостижна та короткочасна поїздка в село Суськ

Спонтанно вирішили вранці сімейством здійснити сабдж. Провідати маму/бабусю/тещу (кому ким Любов Лаврентіївна доводиться :)) і побродити зимовою дниною над річкою Горинь (це особисто в мене така ідея виникла).
Приїхавши "танком" без проблем в село, я за півгодинки здійснив дрібний ремонт підвісної стелі у вітальні (там кілька декоративних дощечок відстало від основи. Слід було просто прибити їх цвяшками) і, взявши вудочку з "балдою" (це такий спеціальний свинцевий грузик з підв'язаними двома гачками приблизно 5-6 номеру. Використовується як мормишка) та фотокамеру, пішов в сторону річки.
Нічого не спіймав, звичайно. До берега через глибокий сніг пхатися не хотів, а з мосту ловити було погано з огляду на студений вітер, який своєю постійністю нагадував пасат :) . Волосінь зносило вітром так, що про жодне нормальне закидання і мови бути не могло. Ото й лишилося, що пройтися туди-сюди дорогою і зробити кілька фоток зимового пейзажу. Що й виношу на ваш суд (див. нижче).

А ще був свідком, як від берега відламався шматок криги десь із 8-10 кв.м.. Течія понесла його до першої ж загати, він там наткнувся на перепону і загальмував. Спочатку задня частина шматка під дією течії притопилася, а передня трохи піднялася. І, видно, лід вже був не дуже міцний, бо незабаром цей шматок розколовся на десяток дрібніших, які течія безперешкодно понесла далі по руслу.
"Крига скресла, панове! Крига скресла! Командувати парадом буду я!" /(С) Остап Сулейман Берта Марія Бендер-бей/ :)




Дві останні фотки до зимового пейзажу мають досить опосередковане відношення :). Але куди мені їх дівати? 8-)

Немає коментарів: