неділю, 26 грудня 2010 р.

Велике спасибі рівненській компанії "Вік-Експо" від синочка Андрійка та від мене особисто за свято новорічної ялинки!

Сабдж.
Дружина вчора сказала, що випадково побачила десь в місті оголошення про безкоштовне запрошення (сьогодні на 10-00 ранку) діток та їхніх батьків на свято новорічної ялинки в приміщенні автоцентру "Вiк-Експо" по вул. Пухова, 85. І запропонувала нам із синочком туди сходити (бо сама сьогодні має добове чергування).
Ну то ми із Андрійком сходили. Це аж 200-250 метрів від нашого будинку, тому на заваді не стала навіть сира ("промозкла") погода з вітром.
Свято почалося рівно о 10-00 годині, а закінчилося приблизно об 11-15. Проте за цей час дітки отримали масу задоволення від нехитрих, але щирих та веселих мінітеатральних постановок та конкурсів, а особливо від цікавих маскарадних костюмів ведучих: киці Мусі, кролика Васі, Шрека, дядечка Скруджа Мак Дака і, звичайно, Снігуроньки та Діда Мороза.
Народу в приміщення набилося майже під зав'язку. Але всюди панувала щира та доброзичлива атмосфера. Діткам після всього Дід Мороз, Снігуронька та киця Муся з кроликом Васею роздали подарунки (пакуночки з цукерками).
Все було скромно, але безперечно зі смаком. Даремно, що цільова аудиторія явно була розрахована на діток десь до 5-ти років. Старші дітки (6 та більше рочків) також не почували себе лишніми "на цьому святі життя" :).
А особисто мене вельми порадувала чиста та мелодійна українська мова всіх ведучих.
Від себе особисто та синочка Андрійка висловлюю щиру подяку всім організаторам та ведучим цього ранкового свята! Наш Андрійко також був вельми-вельми задоволений: співав, пританцьовував, сміяся, підскакував і плескав в долоні :). Ну і від цукерочок ми свідомо та з ентузіазмом відмовилися на користь менших діточок :)

Немає коментарів: