середу, 8 червня 2011 р.

Тупо вирішив скинути зароблене важкою працею і зекономлене бабло :). Щоби не перетворилися дурно на порох

Сабдж. Якщо Пахло-Кровосіся верещить на початку травня, що "інфляція не буде більше, ніж 8,9%", в кінці травня, що "гадом буду - більше 10% не буде!", а на початку червня, що "Україна має бабло і не потребує зовнішніх позик!" - значить діло швах і білий полярний лис підходить все ближче. І завважте, що вже ніхто ні з преси, ні з владних ахтунгів не загострює увагу на періодах, коли необхідно оплачувати Росії чергові транші за Ахметовсько-Фірташівсько-Пінчуковський газ. Де береться бабло на ці платежі, ніхто не задумувався? А згадайте як при Юльці чекали цих періодів і всі грали в лотерею "знайдуть бабло - не знайдуть бабло, влетить Юлька - не влетить Юлька, віддадуть ГТС москалям - не віддадуть ГТС москалям..." :)
  1. Давно хотів мати вдома стаціонарний мангал для приготування на відкритому вогні смажених смаколик типу шашликів, стейків, риби і т.п.. То вже він стоїть в мене на подвір'ї і чекає обкатки :)
  2. Все ж зважився на придбання надувного ПВХ-човна. Основна мета - рибалка на живця у важкодоступних (і зовсім не доступних з берега) місцях. То замовив ось цього. Хоча бачу, що на двигун в оглядовому майбутньому навряд чи потягну (ціни на 2-тактний Tohatsu потужністю 5 к.с. починаються від 1,000 USD).
  3. Ну і по дрібницях всяку армійську всячину у ММГшників прикупив (на набої, шкода, вже фінансів не залишилося):
  • два нових бакелітових (рудих) магазини на 30 патронів до свого АКМС,
  • новий підсумок на 4 таких магазини (2 в мене вже були),
  • новий шомпол взамін бракованого (відламана різьба),
  • нову малу саперну лопатку (МСЛ). Гарненько заточу зі всіх сторін і буду в рукопашній рубати НКВДистів-ястребків :)
  • два нулячих костюми хімзахисту Л1 (для себе та брата. Незамінна річ для спінінгіста в наших місцях, коли береги водойм геть поросли кущами і обловити прибережні райони можна лише зайшовши по пояс у воду).
Одним словом потратив практично всі зароблені напруженою працею та зекономлені за довгий час грошики, але став почувати себе значно краще :)

Немає коментарів: