вівторок, 14 червня 2011 р.

Хочу прорекламувати і подякувати перевізнику "Delivery Auto"

Сабдж.
Минулого тижня з м. Прилуки Чернігівської області отримав вантаж через даного перевізника. Заплатив за 2 місця (sic!) 23,75 грн. (2 коробки розміром приблизно 50х40х25 см, з однієї ще стирчала ручка саперної лопатки. Обидві коробки тягнули сумарно по вазі десь на 8-9 кг). Але є 2 доволі незначні мінуси:
  1. офіс розташований в районі митниці, серед складів. І, обходячи їх геть усі по периметру, знайти його досить непросто;
  2. на їхньому сайті давним-давно не працює (і кажуть що й не працював) пошук вантажу по квитанції.
Для порівняння - взимку за вантаж розміром як 2 сірникові коробки і вагою в 50 гр, котрий мені із Києва відправили Автолюксом, з мене здерли 25 грн.. З тих пір Автолюкс я послав НАЙУХ. І нікому не раджу користуватися їхніми послугами (принаймі в Рівному).
Ще є досить непоганий перевізник InTime, але щоби відшукати його офіс в Рівному (навпроти мототреку серед купи складів в промзоні) - це "треба встати дуже рано" :). Ну і "Нова Пошта", в принципі, хороший перевізник (хоча й трохи дорожчий за Delivery та InTime). І в доволі зручному місці розташований їхній офіс.

1 коментар:

Олег Гринчук сказав...

Спочатку написав, потім подумав....
Вантаж "як 2 сірникові коробки, вагою 50 грамів", котрий передавався мені Автолюксом - це не те, про що можна подумати :)))