суботу, 19 листопада 2011 р.

Ліквідація статутів (самоврядності) національних університетів "Могилянка" та "Острозька Академія"

"Собача морда" тоббачнєг таки ліквідував самоврядність двох із "найбільш українських" університетів. І звільнив Ігоря Пасічника з посади ректора "Острозької Академії". Ректора, котрий вклав душу у свій заклад. Котрий з нуля підняв його до нинішнього рівня.
"Освятилось" це свавілля тоббачнєга "розпорядженням" окупаційного кабміну за підписом кровосісі пахла-азарова. Ось тут почалось і проходить ще одне обговорення даної жахливої події.
До гадалки не ходи - наступний в черзі на звільнення Сергій Квіт (ректор "Могилянки").
Ну що ж.. якщо українці проковтнуть і це - значить Української нації дійсно нема. Значить виродилась вона в разношерстне зборисько свинопасів та гречкосіїв (читай, рабів).

3 коментарі:

mama_mia сказав...

Половина нации за Табачника. 65% его поддержало у Шустера, к примеру. А вы в курсе шо оно значит «нация»? Могу предположить, что не совсем, судя по написанному. Начните изучение понятия «нация» с Википедии, а потом переходите к науч. литературе.

Олег Гринчук сказав...

Нічого страшного. Вас також вилікують.

Я жартую, звичайно... Я знайомий особисто з Ігорем Пасічником. А Ви?

Riko сказав...

Господи. Пасічник це єдиний держ. управлінець якого я поважаю. Озтрозька академія - це перлина Українського студенства. Мій брат вчиться там. Студенти Пасічника обожнюють, викладачі отримують гідну оплату роботи, а доктори наук і інші прирівняна до них справжня еліта нації отримують житло за рахунок спонсорів академії. "Корупція? Ні, не чули."

НУ "ОА" - у тому стані, яким цей заклад являється - творіння Пасічника.

А які там моральні вигоди прививають... закачатись можна, ліплять з юнця дійсно свідому людину, справжнього високоінтелектуального уркаїнця, а не...

Що не день то сюрприз (((