неділю, 19 травня 2013 р.

Радісно святкувати "День побєди" здатні лише совкові зомбі

Вони так звикли. Отже, за логікою, незабаром і 26 квітня святкуватимуть з парадами, водярою та шашликами. А чо? - дєнь побєди ж в Чорнобилі над мирним атомом! І геройство там було, і звитяга, і десятки тисяч загиблих...
А для нормальних людей 8-9 травня - це привід помолитися, щоби нас оминало жахіття війни, вчергове віддати шану небагатьом живим справжнім ветеранам війни та праці, десяткам мільйонів загиблих і сподіватися, що Нюрнберг-2 над совком та комунізмом таки відбудеться.
А ще пригадати НКВДстських вбивць-садистів (вертухаїв, "заградотрядщиків"), котрі під гаслами неосталінізму за підтримки нинішньої окупаційної адміністрації глумляться над пам'яттю 2-ї світової війни.
----
Додано 20.05.2013: наприклад, ось яким був "Дєнь Побєди" для всесвітньовідомого майора Вихора, котрий в складі четвірки розвідників врятував Краків.
----
Прекрасна документальна робота телеканалу 1+1 - чотири серії про 18 воєнних епізодів, засекречених совком:
  1. http://www.youtube.com/watch?v=-5cmeroBeSU
  2. http://www.youtube.com/watch?v=f886HC1VJZg
  3. http://www.youtube.com/watch?v=6XqUvF2Pws0
  4. http://www.youtube.com/watch?v=iGMJ41cSavA
P.S. Заодно приведу чудову статтю Романа Чайки щодо вчорашнього мітингу "аппозицыї". Моє відношення до останньої давно не секрет (воно негативне. Бо верхівка її - це все ті ж продажні бл.ді). Але в статті мова йде не про аналіз дій "аппозицыї", а про дії окупаційної адміністрації.

1 коментар:

Олег Гринчук сказав...

Ну ось... "Етот дєнь пабєди блядством вєсь пропах"
Славні внуки та правнучки святкують "пабєду дєда".
Тьху, мерзота кінчена :(((