Не розумію одного: якщо воно все отруйне, то чому виробників цієї отрути донині не розпиляли на пилорамі?
Втім питання, звісно, риторичне...
Блог до початку українсько-косабської війни (2014-...) відображав професійні інтереси автора. Нині - виключно матеріали "для душі".
2 коментарі:
взагалі то відомо, що в ковбасних виробах багато консервантів та іншої фігні, то ж нічого нового нема. А щодо отрути та небезпечності жодних доказів "журналісти" не надали. Бо між не корисне та небезпечне є певна різниця. Якраз щоб погодувати піпл з екранів. Ввважаю, це просто черговий інформаційний спам.
Ну, можливо, дійсно трохи журналюги прикрасили (піддали жахів) інформацію.
Проте в таких справах, здається, краще "пєрєбдєть, ніж нєдобдєть".
Чи ж мало відомо випадків отруєнь цими "колбасними подєлками", які ні коти, ні собаки не бажають жерти (знаю, що кажу - мій кіт не жере ніяких ковбас. Ні за 40 грн./кг, ні за 120 грн./кг. Виключно сире м'ясо та свинячі/телячі нирки. Ну і горобців/синиць ловить, бо мишей нема, виловив вже давно усіх :))?
Як там Омар Хайям писав:
"...
Так лучше голодать, чем что-попало есть,
Быть лучше одному, чем вместе с кем-попало".
Дописати коментар