вівторок, 1 жовтня 2013 р.

"Заруба" газети "Експрес" із керівництвом ВО "Свобода"

В продовження теми свистять кулі, рвуться гранати, брязкає сталь, лунають прокльони і ллється кров :)
Від ось оцих публікацій, котрі "підірвали" далеко не один Львів (зворотня хронологія публікацій):
А каменти! Ви подивіться лишень на каменти під статтями! "Це ж всратися і не жити!!!" /(С)/ :)
Ну, але то таке... Особисто я звернув увагу на кілька ніби-то (з першого погляду) одиничних фактів, котрі на мій погляд заслуговують на більшу увагу: Відразу кинулися у вічі:
  1. осатанілий наїзд ФСБшних тролів на газету "Експрес" та подиву гідна підтримка ними ж об'єктів критики останньої (мається наувазі критика керівництва "Свободи")
  2. осатанілий медійний наїзд певної частини менеджерів середньої, та подекуди вищої ланки "Свободи" на газету "Експрес"
  3. конкретна обструкція депутатами "Свободи" різних рівнів бізнесу головного редактора "Експресу" Ігоря Починка
Як так?! Чому дана серія публікацій "Експресу" викликала таку реакцію та, головне, моментальну солідарність ніби-то проукраїнських "націоналістичних" сил та їхніх заклятих ворогів ФСБшників?! Як таке можливо?!
Варіант-1:
"Найбільш очевидна та проста відповідь як правило є невірною" /(С) життєва мудрість/.
Такою простою відповіддю є "це просте співпадіння". Або всі "ФСБшники" та "говорящі голови Свободи" є чесними людьми, котрі фізично не можуть змовчати перед брехливим наклепом "Експресу" :)
Варіант-2:
"Експрес" випадково, чи ні поламав чиюсь велику гру. І навперебій загавкали саме сторожеві пси цієї гри, незважаючи на те, що позірно (про людське око) вони знаходяться ніби-то й по різні сторони барикад.
"Грою", наприклад, міг би бути один із (бо насправді тайняки завчасу готують кілька сценаріїв) головних сценаріїв виборів президента України в 2015 році. Або як мінімум "каналізація" протестних рухів українців на зразок Юща №2.

Чому ж така реакція? - Ну, гадаю, наприклад, тому, що не так легко відмовитися від сценарію, котрий ФСБшники із своїми агентами-кротами готували роками, на котрий було викинуто багато мільйонів грошей, і у випадку провалу котрого полетить багато чекістських погонів (а мо' й голів).
І ще одне - особисто мені здається, що в цю "гру" ще не вступало "важке озброєння". А один "Експрес", нехай і з самопальною базукою, точно не переможе "ланцюгових псів режиму" із армійським озброєнням.
То що, запасемося попкорном і подивимося? Чи врешті решт згадаємо про гордість, честь, благородство? Згадаємо про те, що ми є одним Народом... Згадаємо про братерство, почуття ліктя, взаємодопомогу... Зростемо у власних очах...
По ідеї, кожен мав би для себе вирішити альтернативу:
  1. Вам потрібні гладіатори хліб та видовища?
  2. Чи, може, вже час самому облишити на якийсь час "піво та копчону рибу" і віддати борг вкласти власну дещицю в побудову тієї України, котру хотілося би залишити своїм дітям у спадок?

Немає коментарів: