понеділок, 28 жовтня 2013 р.

"Вор должен сідєть в тюрьмє!" /(С) Г. Жеглов/

"...приватна фірма Дмитра Фірташа "УкрГаз-Енерго" через суд легалізувала шахрайську схему відчуження з НАК "Нафтогаз України " газу вартістю майже 2 мільярди доларів. Нафтогаз не спіймав злодія за руку, тому що – у це важко повірити! – ...загубив документи, які доводять його право на цей газ. А ось ми ці документи – ...знайшли. У відкритих джерелах. Тому можемо собі дозволити категоричні висновки: це шахрайство та грабунок. Також це свідчить, що Нафтогаз свідомо банкротять"
Офігєть... Нафтогаз "загубив документи" на 2 млрд. доларів. Не конкретний пі.дар загубив, а увесь Нафтогаз, так би мовити "в цілому". І всі "державні" пі.дари - в т.ч. мусорські, прокурорські, СБУшні (а точніше ФСБшні) шавки та інша шло.бєнь - надзвичайно легко погодилися, що, мовляв, "всьо. Піпєц. Жопаробішь? Шо з воза упало - то пропало! Форс-мажор, єптіть".
І калєсніков ще буде в'якати, що "робітники мало заробляють, бо пагано працюють"... Нє! Не тому! А тому, що "злодюги в хаті!", як колись справедливо говорив ющара, радісно потираючи спітнілі "руці, котрі ніразу не крали"

Немає коментарів: