вівторок, 17 вересня 2013 р.

Про партію "Свобода". Як і гадалося - "а ларчик просто відкривався" /(С)/

Щирих та чесних членів ВО "Свобода" просто використовують втемну ригоанали східно- та західно-українського кримінального розливу. А "тягнибакс" - гадюча прокладка. Про що, власне, і підозрювали думаючі люди, котрі довго спостерігають за діями (та в окремих випадках кричущою бездіяльністю), а не лише словами Тягнибока.
По логіці подій зараз "тягнибакс" має верещати на цілий світ, що це провокація зі сторони злочинної влади, спрямована проти його президентських устремлінь 2015 року. Але вмотивованих відповідей на підняті в публікаціях "Експресу" питання, гарантую, не надасть.
Тому ще раз повторю свою думку: "всі вони однакові!" /(С)/
Іншими словами: нема на нинішньому політичному горизонті жодної пор'ядної політичної партії. Просто тому, що нинішні закони політикуму не передбачають наявність таких партій у своїх структурах. Вони просто туди не попадають, оскільки є чужорідними витворами для цього кодла вбивць, злодіїв, гопників та інших вовків в овечих шкурах. А щоби таки попали, то слід спершу демонтувати цю сатаністську Систему до останнього цвяха.

Немає коментарів: