вівторок, 10 вересня 2013 р.

"С такими глазами очень удобно воровать" /(С) С. Поярков про Катеринчука/

Коля Незрадьмайдан (в миру Микола Катеринчук) живе в гаражі. Убогий злидень... сирота казанська мля :)))
Правильно говорив Сергій Поярков (див. сабдж).
Проте "ніщо не забуте, ніхто не забутий" /(С)/. Згадаємо хоча би про "фінт ушами" фракції Катеринчука в Київській міськраді, коли голосувалися питання про перевибори мажора-Довгого секретарем, котрий сотнями штампував рішення пов'язані з дерібаном київської земельки камарильєю злодюги-пастора Чєрновєцкого.
Невже ще хтось вірить в якусь опозицію, її моральність та здатність боротися з провладними гопниками? Це такі ж самі свинячі рила, лише з двома відмінностями (де-юре):
  1. певна відстороненість в даний час від бюджетного корита
  2. неможливість безпосереднього віддання наказів силовим структурам ланцюговим псам режиму.
Але ці відмінності де-факто не настільки серйозні - рука руку миє. Оскільки і "влада", і "аппозиция" - вельми часто поміж собою тісні бізнес-партнери, куми та свояки. Разом їздять на полювання/рибалку/відпочинок, віддають своїх дітей на навчання в одні й ті ж елітарні заклади України та Європи/США, лікуються в одних і тих самих елітарних мед. закладах, шикують в одних і тих самих кабаках, відтопирюються з одними й тими ж "дєвачками" в одних і тих самих саунах та нічних клюбах, повстановлювали собі одні й ті ж космічні пенсії та зарплати...

Немає коментарів: